M vd Webdesign
Image default
Muziek

De leukste afscheidsmusical voor uw klas uit groep 8

Zoekt u nog een originele afscheidsmusical voor uw klas uit groep 8? Bekijk dan het aanbod van Het Verkeerde Beentje. Zij bieden een ruim aanbod aan diverse mooie, spannende of grappige musicals aan. De vele musicals zijn vaak afgeleid van kinderboeken. Ze hebben een toneelscript toegevoegd en bijpassende liedjes uitgekozen en zo heeft u een musical op maat. U kunt een musical kiezen die volledig afgestemd is op de grootte van uw groep. Het maakt dus niet uit of u 20, 30 of 50 leerlingen heeft, er is altijd wel een leuke musical te vinden.

Een goede voorbereiding met een compleet musicalpakket

Een afscheidsmusical is een erg belangrijk moment voor de leerlingen uit groep 8. Ze kunnen op deze manier afscheid nemen van de school waar ze al die jaren opgezeten hebben en gaan een nieuw avontuur tegemoet op de middelbare school. Daarom is het wel zo leuk als de leerlingen nog één keer samen iets kunnen doen. En wat is er dan leuker dan een spannend of mooi verhaal uitspelen en samen op het podium staan. Voeg er wat vrolijke liedjes, stevige rapnummers of mooie solo’s aan toe en het wordt een onvergetelijke avond. Wanneer u een musical kiest van Het Verkeerde Beentje krijgt u een volledig musicalpakket met alles wat u nodig heeft. Denk hierbij aan het script, bladmuziek, cd’s, het boek waar de musical op is gebaseerd en een regieboekje. Zo kan de klas direct beginnen met oefenen.

Bestel direct een musicalpakket online

Bent u benieuwd welke musicals Het Verkeerde Beentje allemaal aanbiedt? Bekijk dan direct hun aanbod online en kies uw favoriete afscheidsmusical voor groep 8. U kunt direct het musicalpakket bestellen via het online bestelformulier. Vervolgens wordt het pakket naar u opgestuurd. Heeft u vragen over de verschillende musicals? Neem dan gerust contact op met Het Verkeerde Beentje. Zij helpen u graag verder!

https://www.verkeerdebeentje.nl/