M vd Webdesign
Image default
Muziek

Een piano aanschaffen of laten restaureren doet u bij deze specialisten

Een piano is een klassiek instrument waarmee u prachtige muziek maakt. Bent u een echte pianoliefhebber? Bij Evert Snel in Werkhoven, zo’n twaalf kilometer vanaf Utrecht, kunt u terecht voor alles wat te maken heeft met deze prachtige instrumenten. Naast het verkopen en verhuren van piano’s en vleugels importeren, transporteren én restaureren deze specialisten uw instrument met de grootste zorg. Lees snel verder en ontdek alle mogelijkheden!

Laat uw piano vakkundig restaureren

Heeft u een prachtige piano, bijvoorbeeld een Bösendorfer, en wilt u deze laten restaureren? Met een ruime ervaring in de pianowereld helpen deze specialisten u graag verder. Het bedrijf is een voorloper op het gebied van pianotechniek. De vakbekwame medewerkers restaureren de piano met de grootste zorg op een grondige en efficiënte manier. De restauratie wordt uitgevoerd met landelijke dekking. Bij deze specialisten heeft u daarom vijf jaar garantie op de restauratiewerkzaamheden. Wanneer de piano is gerestaureerd, klinkt het instrument weer als vanouds. Zo kunt u weer onbezorgd spelen op uw Bösendorfer, Bechstein of andere piano!

Een nieuw of tweedehands instrument kopen

Naast het restaureren van uw piano kunt u bij deze specialisten terecht voor allerlei andere diensten omtrent piano’s en vleugels. Wilt u bijvoorbeeld een prachtige piano, zoals een Bösendorfer, aanschaffen? U koopt bij deze experts de mooiste nieuwe en tweedehands piano’s. Wanneer u een tweedehands piano aanschaft, zorgen deze experts dat de nodige reparaties al zijn uitgevoerd, zodat u geniet van een prachtige en goed werkend instrument.

Neem contact op met de vakkundige medewerkers

Wilt u een nieuwe piano aanschaffen, huren of laten restaureren? De deskundige medewerkers helpen u graag bij het kiezen van de juiste piano of zorgen ervoor dat uw piano weer als vanouds werkt. Door jarenlange ervaring weten de experts als geen ander dat elke piano of vleugel een verschillende aanpak nodig heeft. U verzekert uzelf bij deze specialisten van uitstekende service. Neem contact op met de experts.