M vd Webdesign
Image default
Eten en drinken

Hazenbout en vele andere vleessoorten met een heerlijke wildsmaak kunt u hier kopen

Zoekt u dé plek waar u online en in de winkel heerlijk kippenvlees, wild, gevogelte en (gegrilde) specialiteiten kunt bestellen? Bekijk dan zeker eens het assortiment van Floor Poelier. Al meer dan 85 jaar zijn deze vleessoorten een ware specialiteit van deze aanbieder. Wanneer u bijvoorbeeld een heerlijk stukje vlees voor een familiediner, een diner op een feestdag of een andere culinaire gelegenheid zoekt, is het aanbod van deze poelier precies waar u naar op zoek bent. Bent u benieuwd naar het gevarieerde en kwalitatieve assortiment van deze aanbieder? Neem dan snel een kijkje op de website en doe inspiratie op voor uw volgende vleesgerecht!

Hazenbout kopen van uitstekende kwaliteit

Een van de specialiteiten die u bij Floor Poelier kunt kopen is hazenbout. Dit stukje vlees wordt almaar populairder. Hazenvlees is immers heel fijn en uitzonderlijk mager. Door de heerlijke wildsmaak is hazenbout bovendien ideaal om te stoven. In veel gerechten wordt haas doorregen of omwikkeld met spek. Dit is ten eerste om uitdrogen te voorkomen, maar ook omdat de combinatie zo ontzettend lekker is. Een andere tip is het ‘arroseren’ van de hazenbout, oftewel het overgieten met braadvocht. Wilt u nog iets extra’s aan uw hazenbout toevoegen? Marineer deze dan bijvoorbeeld met rode wijn, ui, olijfolie en/of peper. Wanneer u écht een kwalitatief hoogstaande hazenbout wilt kopen, kunt u perfect terecht bij Floor Poelier.  

Bestel online of kom langs in de winkel in Hilversum

Floor Poelier heeft een online shop waar u eenvoudig uw hazenbout kunt kopen, maar u kunt ook langskomen in hun winkel in Hilversum. Het merendeel van het wild vlees dat hier wordt verkocht, is afkomstig uit Nederland. Uiteraard is al het vlees dat u hier kunt kopen altijd volledig vers. Wilt u graag klein wild in huis halen voor u en uw gezelschap? Dan is het raadzaam om naast hazenbout ook ander vlees te kopen, bijvoorbeeld verse eend. Voor advies over de bereiding van bijvoorbeeld wild, kunt u hier tevens terecht voor advies.

https://floorpoelier.nl/