M vd Webdesign
Image default
Eten en drinken

Foodservice de service is de service die je wilt geven

Stap vandaag binnen bij ons en verbreed jouw kennis op het gebied van foodservice. Heerlijke foodservice reikt jouw de tools aan die jij nodig hebt, om verder te kunnen gaan.  Met de kennis welke je op doet bij foodservice, kun jij je eigen combinaties bepalen, treed je op als en professionele kennispartner naar klanten toe en help je de stratgeie van ons mede bepalen. Foodservice is een waardig horeca adviesbureau, omdat er door ons diepgaand horeca advies wordt uitgebracht, middels het inzicht welke we hebben in de trend en ontwikkelingen die te maken hebben met de horeca.

De foodservice heeft ook een nationaal horeca onderzoek gedaan, op grootschalige basis binnen de horeca sector

De foodservice adviseert de volgende branches, bij het benaderen van de juiste strategie om zo product markt combinaties samen te kunnen stellen bij fabrikanten, grossiers en eindverbruikers.

Voor wat betreft de catering is de foodservice een specialist en heeft een boek die gefungeerde handvaten heeft, voor elk bedrijf die catering zaken doet of wil gaan doen. Foodservice doet voor jouw onderzoek over vraagstukken op maat, kwalitatief, kwantitatief of een combinatie hiervan.

De foodservice weet wat het beste aansluit bij jouw vraagstuk

De foodservice heeft uitgebreide ervaring als het gaat om concept acceptatie testing, onderzoek naar kanaalattractiviteit, portfolioanalyses, onderzoek op locatie, ondernemersonderzoek. Foodservice brengt het volume en de marktwaarde van de categorie in beeld voor jouw en laat je duidelijk zien hoe deze verdeeld moet worden. Fabrikant en merken worden door foodservice inzichtelijk gemaakt, waardoor merkaandelen en marktaandelen inzichtelijk worden. Foodservice verzorgt masterclasses of marktpresentaties en consultancy door ondersteuning te bieden aan fabrikanten. Indien je je wil gaan professionaliseren in de foodservice, kun je dan contact opnemen met ons. Of neem een kijkje op de website voor foodservice.