M vd Webdesign
Image default
Eten en drinken

Geniet van speciale variaties op de bekende Filet Americain

Als je regelmatig Filet Americain eet, ben je vast bekend met de heerlijke filet americain van het merk Ladessa. Deze Filet Americain komt al jaren als beste uit de test en staat met regelmaat in de top drie bij blinde smaakproeven! Of je het nu als beleg op je boterham smeert of bij een borrel op een toastje, de filet americain van dit bedrijf is een smakelijke keuze op ieder moment van de dag. Doordat ze in de loop der jaren een grote naamsbekendheid hebben opgebouwd onder liefhebbers van de rundvlees spread, blijven ze innoveren met nieuwe smaken. Ontdek ze snel! 

Proef alle smaken

Voor welke speciale variant Filet Americain van Ladessa je ook kiest, allemaal hebben ze als basis de reguliere filet americain die dagelijks vers wordt bereid volgens authentiek recept met 100% Nederlands rundvlees. Bij elke variant proef je dus de heerlijke bekende smaak terug! Dit geldt uiteraard niet voor de Tomaat Americain; deze is een van de specials in een vegetarische variant. De andere varianten zijn:

  • Ui: zoals de naam doet vermoeden is deze gemaakt met blokjes ui
  • Speciaal: met ei, ui en mayo
  • Pesto: met rode pesto
  • Mager: met 30% minder vet
  • Knoflook: met fijne knoflookpuree
  • Carpaccio: met Parmezaanse kaas en pijnboompitten
  • Peper: met zwarte peperkorrels
  • Martino: met saus, blokjes ui en augurk

Koop de speciale smaken bij een verkooppunt in de buurt

Zowel de reguliere Filet Americain als de speciale varianten zijn te koop bij verschillende verkooppunten bij jou in de buurt. Kijk op hun website om het dichtstbijzijnde verkooppunt te vinden zodat je snel van deze lekkernij kunt genieten! Op de website vindt je ook een assortiment voor bedrijven. Daarnaast smeren vele broodjeszaken de Filet Americain van Ladessa! Indien je zelf geen zin hebt om een broodje klaar te maken, vraag dan bij een broodjeszaak in de buurt om een broodje filet americain van dit merk!

https://ladessa.nl/