M vd Webdesign
Image default
Eten en drinken

Vind hier tonijn in blik van een hoogwaardige kwaliteit

Tonijn voegt niet alleen snel smaak toe aan een koud of warm gerecht, maar is ook nog eens gezond. Tonijn in blik heeft alle voordelen voor de gezondheid van vis en is praktisch in het gebruik omdat dit product natuurlijk veel minder bederfelijk is dan verse vis. Deepblue produceert ingeblikte tonijn waarbij de smaak en voedingswaarde van de vis optimaal bewaard blijven. De tonijn in blik van Deepblue is te vinden in de schappen van allerlei winkels. Bent u vertegenwoordiger van een instelling, groothandel of winkel en heeft u interesse in dit product? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Deepblue.

Een veelzijdig en gezond ingrediënt

Met tonijn zijn allerlei lekkere maaltijden te bereiden. Met een blikje tonijn en wat vers afgebakken brood maakt u van een snelle salade een echte maaltijdsalade. Tonijn in blik is niet alleen lekker, maar ook gezond. Doordat de tonijn bij Deepblue snel na de vangst wordt ingeblikt, is hij net zo gezond als verse tonijn. Vis is een goede bron van omega 3-vetzuren en bevat bovendien allerlei vitamines, zoals vitamine A en vitamine D. Het is belangrijk om voldoende vitamine A in uw dieet te hebben, omdat het goed is voor uw ogen, uw huid en uw weerstand.

Van de oceaan tot in het blik

De tonijn in blik van Deepblue wordt gevangen in de Indische Oceaan of in de Grote Oceaan. Deze specialist streeft ernaar op een verantwoordelijke manier te vissen. Veel producten uit het assortiment van dit bedrijf hebben dan ook het MSC-keurmerk voor duurzame visserij. Bij het vangen van de tonijn maken de vissers gebruik van ‘dolfijnvriendelijke’ methoden. Binnen 16 uur dat de tonijn is gevangen, wordt hij ingeblikt in de fabriek. De fabrieken volgen strikte standaarden om de gezondheid en veiligheid van de vis te garanderen. Deepblue verkoopt tonijn in blik die is geproduceerd volgens de Fairtrade normen.

https://deepblue.nu/