M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Speeltoestel-koning.nl: Koning in de verkoop van speeltoestellen

Op de website speeltoestel-koning.nl kun je terecht voor houten speeltoestellen waar je kinderen nog jarenlang plezier van gaan hebben. Naast speeltoestellen staan er ook speelhuisjes, schommels, zandbakken en allemaal andere accessoires op de website om uit te breiden of zelfs zelf te bouwen!

Een speeltoestel van speeltoestel-koning.nl

De speeltoestellen van speeltoestel-koning zijn van hout en kunnen daarom nog jarenlang mee. De speeltoestellen zijn allemaal gemaakt van geïmpregneerd FSC hout en zijn voorzien van een TÜV keuring. Deze keuring garandeert dat de speeltoestellen veilig zijn qua ontwerp en productie, dat de toestellen zijn voorzien van de juiste documenten en opschriften, zodat ze kunnen worden geïnspecteerd en onderhouden gedurende de gehele levensduur van de toestellen en dat de toestellen zijn gekeurd door een daartoe aangewezen instantie. 

Waarom is er gekozen voor hout?

Hout is een natuurproduct en dus veel beter voor het milieu dan bijvoorbeeld plastic. Voor de productie van plastic zijn er fossiele brandstoffen nog. Bij het gebruik van hout kan er steeds als er een boom wordt gekapt, een nieuwe boom worden teruggeplant. Dat betekent dat hout een stuk duurzamer is. Daarnaast is hout ook nog eens beter voor de portemonnee. Hout gaat namelijk veel langer mee dan plastic. Hout is namelijk een natuurproduct en gedijt veel beter onder verschillende weersomstandigheden dan plastic. Natuurlijk ontstaan er bij droog en zonnig weer wel oppervlaktescheuren in de ronde palen en zullen deze scheuren weer minder worden bij nat weer. Dit is echter een normaal verschijnsel en heeft verder geen invloed op de sterkte van de paal. De speeltoestellen en speelhuisjes zijn zeer stevig en bestand tegen weer en wind. De balken zijn zo sterk dat er ook meerdere kinderen tegelijkertijd op kunnen spelen!

Zelf bouwen

Als je zelf een handige Harry bent, kun je er ook voor kiezen om je eigen speeltoestel te bouwen. Maak in dat geval een goed ontwerp en koop het hout in op speeltoestel-koning.nl. Maak vervolgens het speeltoestel af met de accessoires die te koop zijn op de website, zoals een glijbaan, schommel, basketbalnet of klimstenen om langs de muren omhoog te klimmen.