M vd Webdesign
Image default
Woningen

Slaapkamerinrichting: de beste meubels op maat in Breda

Een optimale slaapkamerinrichting realiseert u makkelijk met goede meubels op maat uit Breda. Geen slaapkamer is hetzelfde. Toch bestaat er vaak enkel de keuze uit een aantal standaardafmetingen als het om slaapkamermeubilair gaat. Soms is dit perfect voor de slaapkamer, maar vaak is het nét niet optimaal passend. Daarom kiest u voor maatwerkmeubels.

Kies uit diverse praktische maatwerkmeubels

Door te kiezen voor maatwerkmeubels benut u de ruimte in de slaapkamer maximaal. Koopt u een standaard kledingkast? Dan blijft er vaak een stuk loze ruimte in de kamer over aan de zijkant of de bovenzijde. Een kledingkast op maat biedt uitkomst. JongWonen Kastsystemen biedt bijvoorbeeld diverse mooie, maatwerkoplossingen aan.

1. Een oplossing met schuifwanden

Schuifwanden zijn niet alleen praktisch, maar ook uit te voeren in tal van varianten. Wat dacht u bijvoorbeeld van een ontwerp met gelakt glas of een houten uitvoering? Het is zelfs een optie om de buitenzijde uit te laten voeren in een ander decor dan de binnenzijde. Dát is het voordeel van een slaapkamerinrichting met meubels op maat van deze aanbieder in Breda!

2. Een maatwerk draaideurkast

De traditionele draaideurkast blijft populair voor in de slaapkamer. Vaak bestaat hierbij enkel de keuze uit standaard hoogte-, diepte- en breedtematen. Hierdoor is de kans relatief klein dat een standaarddraaideurkast écht optimaal binnen de beschikbare ruimte past. Kies daarom voor meubels op maat van JongWonen Kaststystemen uit Breda.

3. Laat een schuifdeurkast op maat maken

Een schuifdeurkast heeft een moderne uitstraling en is vaak de perfecte keuze wanneer er onvoldoende ruimte is voor een kast met openslaande deuren. Met een schuifdeurkast hoeft u geen rekening de houden met deuren die geopend moeten worden, waardoor u bewuster omgaat met de beschikbare ruimte.

Neem contact op met het bedrijf voor een vrijblijvende offerte

Wilt u een meubel op maat laten maken voor uw slaapkamer? Neem dan contact op met deze aanbieder voor een vrijblijvende offerte. Ook voor andere kamers helpen de medewerkers u graag met het uitkiezen van een passende kast.

https://kasten.nl/