M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Koop een houtkachel van Contura of een andere kachel bij deze expert in Holten

Wilt u deze winter ook de gezelligheid en warmte van een houtkachel in huis halen? Kies dan voor een sfeervolle kachel van Fuego Kachels & Haarden uit Holten, niet ver van Almelo. Ze hebben een ruim aanbod aan kachels, zodat er altijd één bij zit die bij uw smaak en bij uw behoeften past. Zo hebben zij houtkachels en pelletkachels, maar ook moderne gaskachels en bijpassende schouwen. Al deze kachels en haarden kunt u bewonderen in de ruime showroom van deze specialist. De producten worden gepresenteerd in een mooie setting, zodat u de gezellige kachels al helemaal voor u ziet in uw eigen huis. Ga dus langs in Holten en ontdek het ruime aanbod van deze professional!

Een mooie houtkachel van Contura

Wilt u een écht mooi houtkachel aanschaffen, dan is het aan te raden een mooie kachel van het merk Contura aan te schaffen bij Fuego Kachels & Haarden in Holten, in de buurt van Almelo. Zo wordt het zeker gezellig en lekker warm in huis. De kachels van dit merk zien er gezellig, maar toch modern uit. Daardoor past een Contura houtkachel altijd in uw interieur. Bij deze specialist vindt u altijd het gehele aanbod van Contura, doordat zij een erkende dealer van dit merk zijn. Door het uitgebreid aanbod vindt u bij Fuego Kachels & Haarden altijd de haard of kachel die u zoekt. Ook dragen veel kachels van Contura het ‘Bewust Stoken-keurmerk. Dit betekent dat de kachels op milieuvriendelijke wijze geproduceerd zijn en ook milieuvriendelijk gebruikt kunnen worden. Voor meer informatie hierover kunt u zich wenden tot de specialisten van dit bedrijf.

Vraag om deskundig advies

Wilt u uw woning verfraaien met een gezellige houtkachel of haard van Contura? Een Contura kachel is stijlvol en blijft dat nog voor vele jaren. Fuego Kachels & Haarden is aangesloten bij de NHK de branchevereniging van de Nederlandse Haarden- en Kachelbranche, waardoor u zeker bent van veiligheid en betrouwbaarheid. Ook kunt u er zo vanuit gaan dat de medewerkers u van gedegen advies voorzien.  

https://www.kachelhandelfuego.nl/