M vd Webdesign
Image default
Vakantie

Beleef de perfecte vakantie bij vakantiepark Sollasi

Bent u op zoek naar een leuk en gezellig vakantiepark waar u een huisje kunt huren in Noordwijk? Wij kunnen u een fijn park aanraden, namelijk vakantiepark Sollasi. Dit park ligt niet letterlijk in Noordwijk maar in Noordwijkerhout, een randgemeente van Noordwijk.

De ligging van het park is absoluut perfect te noemen. Het grenst namelijk pal aan het Oosterduinse meer. Dit grote meer wordt door de bewoners van Noordwijkerhout het Comomeer genoemd, wijzend naar het Italiaanse Comomeer. Deze naam heeft het niet voor niets, het is heerlijk vertoeven aan het Oosterduinse meer. Lekker picknicken op een kleedje of zonnebaden aan de waterkant. Ontbijten, lunchen of dineren in het gezellige restaurant Como & Co, met prachtig uitzicht op het meer. Een balletje slaan of schoppen op de grasveldjes. Een roeiboot of kajak huren bij Como & Co en lekker ronddobberen op het water. Een heerlijke wandeling maken met de hond. Het kan allemaal bij het Oosterduinse meer! Rondom vakantiepark Sollasi liggen prachtige bossen waar tijdens een wandeling regelmatig herten te spotten zijn. Geniet u van het maken van lange wandelingen? Dan kunt u hier uw lol op! Vanuit de bossen wandelt u moeiteloos de duinen in, waar u zich urenlang kunt vermaken. Vanuit de duinen kunt u ook nog via diverse strandopgangen terechtkomen op het strand Langevelderslag. Hier kunt u zoveel kilometers maken als u zelf wilt.

Moderne studio’s en huisjes, leuke faciliteiten

Sollasi bungalowpark Noordwijk is uitgerust met moderne studio’s voor 2 personen, vrijstaande huisjes voor 4 personen en geschakelde huisjes voor 6 personen. In de huisjes is het toegestaan een huisdier mee te nemen.

Op het park zelf zijn tennisbanen, diverse speeltuinen, speelveldjes en een jeu de boules baan te vinden. Het park is dan ook zeer geschikt voor gezinnen. Het huren van fietsen is mogelijk bij de receptie, dit is ook echt een aanrader. De omgeving is namelijk uitgerust met meerdere fietsroutes die stuk voor stuk prachtig zijn. Fiets langs de leukste dorpjes en adembenemend mooie tulpenvelden.

Bij vakantiepark Sollasi zult u een ontspannen, fijne en leuke vakantie beleven!

https://www.sollasi.nl/