M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Creëer je eigen thuiswerkplek

Creëer je eigen thuiswerkplek

Het eerste waar we aan denken bij een thuiswerkplek is een bureau. Op welke plek ga je zitten? De eerste dagen lijkt het heerlijk om je werkdag door te brengen op de bank. Inmiddels na een paar jaar thuiswerkervaring weten we allemaal dat je naar een paar dagen maar al te graag comfortabel achter een bureau wilt gaan zitten. Het klinkt misschien normaal, maar begin thuis je dag op dezelfde manier als hoe je een dag op het kantoor ook begint. Op deze manier zorg je voor de kantoorsfeer bij jou thuis.

 

De thuiswerkplek

Het is belangrijk om thuis een goede werkplek in te richten. Probeer ervoor te zorgen dat je niet eet, ontspant of slaapt op dezelfde plek als waar je werkt. Het is natuurlijk afhankelijk van de thuissituatie waar je gaat zitten. Als het even kan is het perfect om een aparte ruimte in te richten om thuis te werken. De ruimte hoeft niet groot te zijn; zolang het bureau maar in de ruimte past. Een hoekbureau is ideaal voor een kleine ruimte. Ontdek al onze hoekbureaus van Kato Kantoorinrichting. Je benut de volledige ruimte door de hoek van de ruimte optimaal te benutten. Zorg dat het een rustige plek is, waar je ongestoord kunt werken. 

 

Ergonomisch

Er is veel mogelijk om jouw thuiswerkplek ergonomisch in te richten. Als je een bureau met bureaustoel hebt, dan is het tijd om ze af te stemmen op jouw voorkeuren. De hoogtes worden afgestemd om de lichaamslengte. Je benen nemen een hoek van 90 graden aan en zorg ervoor dat je rug voldoende ondersteuning krijgt. Naarmate het gebruik creëer je vanzelf de juiste werkhouding. 

 

Meer informatie

Heb je nog vragen of wil je graag meer informatie over een ideale thuiswerkplek? Neem dan contact op met de klantenservice van Kato Kantoorinrichting. Samen voorzien wij jou van alle gewenste informatie. 

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/