M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

3 tips voor het beschermen van jouw mooie nieuwe, dure eetkamertafel

Een mooie nieuwe en dure eetkamertafel wil je zo lang mogelijk kras- en vlekvrij houden. Het is natuurlijk ontzettend jammer wanneer je na slechts een week al kringen op het tafelblad ziet die je helaas niet meer weg kunt krijgen. In deze blog willen wij jou daarom graag drie tips geven voor het beschermen van jouw nieuwe tafel. Lees snel verder!

 

Gooi een mooi tafelzeil op je eetkamertafel

 

De simpelste manier om jouw eetkamertafel te beschermen tegen krassen, vlekken, kringen en afdrukken is door er een mooi tafelzeil op te gooien. Tafelzeilen zijn te koop in verschillende mooie kleuren en leuke patronen, maar ook transparante doorzichtige varianten behoren tot de mogelijkheden. Ben je klaar met eten? Dan maak je het zeil schoon met een vochtige doek, even laten drogen en je kunt het zeil opvouwen en opbergen in de kast. Zo is je prachtige tafel weer zichtbaar en tijdens de volgende maaltijd tover je het tafelzeil zo weer tevoorschijn.

 

Gebruik de tafel alleen waarvoor hij bedoeld is

 

Wil je jouw eetkamertafel zo lang mogelijk mooi en als nieuw houden? Gebruik hem dan alleen waarvoor hij bedoeld is: om aan te eten. Het is natuurlijk hartstikke gezellig om samen met de kinderen te knutselen, maar dit kan ook prima aan een apart bureau. Zo kunnen de kinderen helemaal los gaan en hoef jij niet bang te zijn voor strepen en lijmresten op de tafel.

 

Leer jouw kat dat de tafelpoot geen krabpaal is

 

Heb je katten die niet de krabpaal maar ieder ander willekeurig meubel gebruiken om aan te krabben? Leer jouw kat dat dan zo snel mogelijk af. Want anders is de kans groot dat hij of zij de poot van jouw nieuwe pronkstuk in de eetkamer gaat zien als een fijne paal om de nageltjes eens goed aan te scherpen. Je kunt je kat aanleren om alleen aan de krabpaal te krabben door deze in te spuiten met catnip. Zodra jouw kat aan de paal heeft gekrabd beloon je hem of haar vervolgens met een lekker snoepje. Spray wanneer nodig wat kattenafschrikmiddel op de meubels waar jouw geliefde harige vriend op vier poten absoluut niet aan mag krabben. Zoals de poten van de eetkamertafel bijvoorbeeld. Katten hebben namelijk een hekel aan deze geur.

 

https://www.tafelzeil.nl/

Gerelateerde artikelen

Hapert Netflix? Dit is wat je moet doen!

Dit zijn de voordelen van bouwhekken op elke bouwlocatie

Koop hier de EGO heggenschaar en vele andere tuinmachines van topmerken