M vd Webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Iedere client krijgt bij Van Lennep Kliniek een uniek behandelplan

Een uitstekende en correct opgeleide huidtherapeut in Den Haag vindt u bij Van Lennep Kliniek. Of het nu gaat om een gezichtsbehandeling ter ontspanning en het verbeteren van de huid of voor het oplossen van huidproblemen, bij Van Lennep Kliniek bent u aan het goede adres. Bij de cosmetische Van Lennep Kliniek zijn meerdere huidtherapeuten werkzaam, we stellen een paar van de therapeuten kort aan u voor:

  • Margot de Nennie. Sinds ruim 4 jaar is Margot werkzaam bij Van Lennep Kliniek. Na een opleiding tot schoonheidsspecialiste is ze doorgestroomd naar de studie huidtherapeut. Deze opleiding heeft ze met succes afgerond en is nu BIG-geregistreerd huidtherapeut. Ze brengt haar enthousiasme over ons mooiste en grootste orgaan graag over op haar klanten.
  • Sabrina Hoefdraad. Tijdens haar opleiding tot huidtherapeut heeft Sabrina de focus op zowel de cosmetische als de medische kanten van het vak gelegd. Sabrina is geboren en opgegroeid op Curaçao en weet daardoor als geen ander hoe belangrijk het is om de huid te beschermen tegen de zon.
  • Danique van der Meulen. Danique heeft haar opleiding tot huidtherapeut gevolgd op de Haagse Hogeschool en is hier in 2017 afgestudeerd. Tijdens haar studie in Den Haag heeft ze meerdere stages gelopen bij Van Lennep Kliniek. Na kort ergens anders te hebben gewerkt is ze teruggekeerd naar Van Lennep Kliniek, terug naar de plek waar ze zich enorm thuis voelt. Danique vindt het vak zo mooi en uitdagend omdat geen huid hetzelfde is.

Microneedling behandeling

Eén van de gezichtsbehandelingen die aangeboden wordt bij Van Lennep Kliniek is de microneedling behandeling. Na deze behandeling kunt u genieten van een gezonde en strakke huid. Voor de behandeling van acne, rimpels en fijne lijntjes, littekens, pigmentvlekken, huidveroudering en huidverslapping en vergrote en grove poriën kan microneedling ingezet worden.

Met een speciale dermapen, voorzien van minuscule naaldjes, worden micro-kanaaltjes in de huid gemaakt. De huid wordt niet beschadigd door de naaldjes omdat deze met een hoge snelheid en loodrecht in de huid gaan. De huid wordt hierdoor juist gestimuleerd en geactiveerd tot het aanmaken van nieuwe cellen. Het aanmaken van nieuwe cellen laat het natuurlijke herstelproces op gang komen.

Wilt u ook binnen een aantal behandelingen kunnen genieten van een strakkere en egalere huid? Maak online of telefonisch een afspraak bij Van Lennep Kliniek in Den Haag of Oegstgeest.  

https://www.vanlennepkliniek.nl/