M vd Webdesign
Image default
Kinderen

Gepersonaliseerd geboortecadeau

Binnenkort een babyshower op de planning staan? Dan kan je natuurlijk niet met lege handen aan komen zetten. Een doorsnee cadeau als babykleding of flesjes kan iedereen natuurlijk mee aan komen zetten. Daarom is het leuk om iets origineels te geven. Denk jij daar ook zo over? Denk dan eens aan een gepersonaliseerd geboortecadeau. Hiermee geef je een origineel cadeau!

 

Welke cadeau past bij een babyshower?

Een babyshower cadeau kan nog wel eens lastig zijn, er is namelijk ook zoveel keuze. Je moet eerst al eens na gaan denken over het gender van de baby. Voor een jongen moet je al snel een ander soort cadeau geven dan een meisje. Een boekje, kleding of schattig lampje is vaak wel te vinden in de standaardkleuren blauw of roze. Blauw voor de jongen en roze voor het meisje. Dat is prima, maar met een gepersonaliseerd geboortecadeau maak je het helemaal af. Denk maar eens aan een eigen luiertaart maken of een tekst op het cadeautje. Dit maakt het cadeau nog net weer wat persoonlijker. Wanneer de baby later groot is kan die ook eens terugkijken naar wat die gekregen heeft, superleuk dus! Daarnaast is zo’n gepersonaliseerd geboortecadeau uniek, de kans dat iemand anders hetzelfde cadeautje geeft is minimaal.

 

Babyshower organiseren

Ben jij uitgekozen om binnenkort een babyshower te organiseren? Dan moet alles tot in de puntjes goed verzorgd zijn. Tijdens een babyshower worden er niet alleen cadeautjes gegeven. Zo kunnen er ook babyshower spelletjes gedaan worden en zijn lekkere hapjes ook altijd belangrijk. Met de hapjes moet je wel oppassen dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Want lang niet iedereen mag alles hebben of lust niet alles. Qua spelletjes is het leuk om babyfoto’s van vroeger te bekijken en dan raden welke babyfoto bij welke gast hoort. Dan leer je elkaar ook nog eens goed kennen!

https://www.geboortegift.nl/