M vd Webdesign
Image default
Kinderen

Op zoek naar een leuk kraamcadeau voor een jongen?

Is iemand in je omgeving bevallen van een jongetje en ga jij binnenkort op kraamvisite? Dan wil je natuurlijk niet met lege handen aankomen.

In dit blog kom je meer te weten over de leukste kraamcadeaus voor een jongen! Wie weet brengt het je op ideeën of zit er zelf al wel een geschikt cadeau tussen.  

 

Luiertaarten, een perfect cadeau

Een luiertaart is niet alleen leuk ook te geven, maar nog eens super praktisch. Wist jij dat een baby alleen al in het eerste levensjaar ongeveer 2555 luiers verbruikt? 

Luiertaarten zijn er in verschillende soorten, kleuren, thema’s en afmetingen. Tegenwoordig kan je het zo gek niet bedenken of er is een luiertaart van! Neem bijvoorbeeld een luiertaart in de vorm van een blauwe Jeep of een drummer, het kan echt allemaal!

De luiertaarten zijn natuurlijk voor zien van een heleboel luiers, maar daarnaast zit er ook een leuk knuffeltje en andere spulletjes bij! Wat er allemaal bij de luiertaart zit, verschilt per taart, en is 9 van de 10 keer ook nog eens zelf te kiezen!

Kan je niet kiezen uit alle ‘voorgebakken’ taarten? Geen zorgen je kunt er altijd nog voor kiezen om zelf een luiertaart samen te stellen. Je bepaalt dan zelf het aantal lagen van de taart, de kleuren, cadeautjes nog veel meer!

 

Kraamcadeaus met naam

Zijn luiertaarten toch niet helemaal jouw ding, zijn er nog tal van andere optie! Geeft bijvoorbeeld een gepersonaliseerd kraamcadeau. Hoe leuk is het om cadeautje te geven met bijvoorbeeld een leuke quote of de naam van het kindje.

Er zijn verschillende mogelijkheden wat betreft een gepersonaliseerd kraamcadeau voor een jongen. Een persoonlijke favoriet is het gevulde geboorte koffertje. Dit cadeau bestaat uit een koffertje gevuld met verschillende spulletjes zoals een mutsje, slabbetje, een knuffel, sokjes en nog meer.

Zin op jezelf helemaal uit te leven? Kies er dan voor om zelf een koffertje samen te stellen en ga helemaal los met wat jij in het koffertje wilt zien!

Liever geen grote (dure) cadeau, maar gewoon een kleinigheidje? Ga dan voor een bedrukt knuffeltje of kledingstuk. Neem bijvoorbeeld een rompertje met grappige tekst of ga voor een knuffeltje bedruk met naam. Dit soort cadeautje zijn altijd goed!

Wat ga jij geven als kraamcadeau voor een jongen?

https://www.geboortegift.nl/kraamcadeau/jongens/