M vd Webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Een kapper in Arnhem voor voetballers

Vanuit mijn club waar ik al jaren voetbal, heb ik een speciale ervaren kapper in Arnhem gekregen omdat ik een hele goede speler ben en ook het beste speler van mijn team. Ik zeg dit voor niks hoor want iedereen binnen de club, competitie en zelfs de Kapper Arnhem vinden het ook zo. Ik ben gek op voetbal en wil graag altijd winnen maakt niet uit wat. Winnen gaat bij mij en Kapper Arnhem altijd voor en daarom vormen wij samen de beste duo van de hele wereld. Ons doel is om nog meer prijzen samen met mijn team te winnen in aankomende jaren die wij heel graag naar uit kijken. Vorige week had ik met Kapper Arnhem nog een gesprek om te kijken hoe wij ons team gaan opstarten. Mijn idee was om elke dag 2 keer massage te krijgen na de afloop van mijn trainingen. Het is namelijk zo dat ik elke dag twee keer train. Eerst met mij eigen team en Kapper Arnhem en daarna alleen in mijn eentje thuis in mijn sport room. Tweede training is vooral kracht en conditie trainingen. Met andere woorden, het is fitness. Ik wil natuurlijk fit blijven en dat vindt Kapper Arnhem ook heel belangrijk. Ik leg altijd eerst over wat ik ga doen tijdens mijn trainingen want hij geeft mij altijd advies in gebied van pro voetbal en ook privé leven. Daarnaast gaan wij ook vaak een activiteit samen voor de gezelligheid maar ook oppassen dat wij niet ongezond met ons leven bezig zijn want anders heeft al mijn trainingen geen zin om te doen als ik toch niet op mijn eten let. Volgens Kapper Arnhem, gezond eten is heel belangrijk voor pro sporter als het gaat om succesvol te worden in iets wat je heel erg leuk vindt en wilt doen.