M vd Webdesign
Image default
Beauty en verzorging

Dit is de meest veelzijdige kapper van Den Bosch

Bent u op zoek naar een veelzijdige kapper in Den Bosch? Dan is Hair & Look de kapsalon waar u moet zijn. Met een team van passievolle kappers voorzien zij u van de mooiste kapsels. Bij hen is het van groot belang dat hun klanten zich op hun gemak voelen en even helemaal tot rust komen. Niet alleen heeft deze kapper een locatie in Den Bosch, ook in Breda en door heel Brabant hebben zij verschillende salons.

De diensten van deze kapper in Den Bosch

Bij deze kapper in Den Bosch, maar ook in Breda kunt u terecht voor onder andere het knippen, verven, krullen en stijlen van uw haar. Hiervoor bieden zij zelfs hele fijne kappersabonnementen aan. Zo kunt u het hele jaar door terecht bij uw favoriete kapper voor dezelfde prijs per maand. Naast een voordelige prijs profiteert u ook nog eens van vele voordelen. Op de website van de kapper staat een uitgebreid overzicht van de verschillende pakketten voor mannen en vrouwen. Zo kunt u zelf kiezen welk pakket het beste bij u past.

Geef uw haar meer lengte

Voor de vrouwen die liever wat lengte toevoegen aan hun haar heeft de kapper in Breda de oplossing. Zij bieden een vrijblijvend intakegesprek aan waarin zij precies uitzoeken welke haar extentions het beste bij u passen. Ze hebben ongeveer veertig verschillende kleuren waaruit u kunt kiezen. Door het precies inmeten van de extentions krijgt u gegarandeerd de lengte en kleur die het beste bij uw haar aansluit. De haar extentions worden tijdens een tweede afspraak zullen de extentions worden ingeplakt, waardoor het niet opvalt dat u haar extentions draagt. U maakt eenvoudig een afspraak online bij de gewenste kapper in Breda, Den Bosch of elders. Hierdoor verzekert u uzelf van een behandeling door een professionele kapper bij Hair & Looks. Wie wil dat nu niet?