Menu

Maak een onvergetelijke rondreis door Italië of Spanje

Reizen: wij houdt er nu niet van? De nieuwsgierigheid die ontstaat bij het bezoeken van nieuwe plaatsen, de warmte van de zon bij tropische landen en de culinaire hoogstandjes die u ontdekt tijdens het rondreizen zijn allemaal dingen die het leven leuker maken. Ga op ontdekkingstocht en trek naar het buitenland om andere culturen te ontdekken. Om op bijzondere locaties te komen hoeft u echt niet meer úren in het vliegtuig te zitten. Vámonos Travels organiseert namelijk onvergetelijke rondreizen door bijvoorbeeld Spanje en Italië. Zij nemen u daar graag mee naartoe om al het moois te ontdekken dat deze landen te bieden hebben.

Een individuele rondreis door Italië

Italië is het land van de pasta’s en pizza’s. U kunt er heerlijk eten en tijdens een rondreis door Italië maakt u kennis met verschillende topgerechten. Maar ook de landschappen zijn indrukwekkend. Trek de Dolomieten in voor een hike door de bergen of bewonder de glooiende landschappen van de Toscanen. Bent u toch meet een type voor zon, zee en strand? Rust dan uit aan de kustlijn van Amalfi. Eenmaal beland aan de Amalfikust tijdens uw rondreis door Italië? Neem dan zeker een kijkje in Positano. Dit kleurrijke stadje heeft een spectaculair ligging tegen een klif!

Een individuele rondreis door Spanje

Maak een rondreis door Spanje en ontdek al het moois dat dit land u te bieden heeft. Vele hebben weleens vakantie gevierd in Spanje, maar hier zijn nog zo veel meer plekken te ontdekken waar weinig toeristen komen. Bezoek bijvoorbeeld Andalusië. Hier vindt u veel interessante en vooral historische steden en stadjes. Verblijf tijdens uw rondreis door Spanje in Paradores. Dit is een hotel in een historische gebouw, zoals een oud kasteel, haciënda of klooster. Een ervaring die u geheid nooit meer vergeet! Of bezoek prachtige natuurparken in Noord-Spanje en bezoek het bergdropje Ronda. Wilt u graag een rondreis door Italië of Spanje maken? Stel uw eigen reis samen bij Vámonos Travels!