M vd Webdesign
Image default
Vakantie

Glamping voor groepen

Er zijn veel redenen om een groepsaccommodatie te boeken. In veel families is het familieweekend een gewaardeerde traditie. Lekker een paar dagen met zijn allen weg. Met alle broers, zussen, opa’s en oma’s en natuurlijk de klein kinderen.

Maar er zijn ook voor andere groepen zijn groepsaccommodaties ideaal. Zo zijn er vrienden- en vriendinnenweekends, reünies van de studentenvereniging en gaan hele sportteams af en toe een weekendje met elkaar op pad. En wat te denken van bruiloften? Als de gasten van ver moeten komen, en het feest tot in de vroege uurtjes doorgaat, is een goede groepsaccommodatie een primaire levensbehoefte!

Een geschikte groepsaccommodatie vinden

Het vinden van een geschikte groepsaccommodatie kan nog best een lastige klus zijn. Hoe groter de groep, hoe meer verschillende meningen. Maar zelfs in de meest diverse groep zijn er een paar zaken waar iedereen het over eens is. Rust, privacy en comfort staan bij iedereen hoog op het lijstje.

Daarmee valt de ouderwetse slaapzaal af. Dat was leuk toen je 14 was, maar daar kun je nu echt niet meer mee aankomen. Zie je het voor je, dat opa en oma op dezelfde slaapzaal liggen als de puberende kinderen van je zus?

Glamping: een verrassend luxe avontuur

Glamping is een relatieve nieuwkomer op het gebied van groepsaccommodaties. Maar het is een vorm die snel aan populariteit wint. Wij van glampings.com vinden dat eigenlijk zo logisch, dat we niet begrijpen dat we het zelf niet verzonnen hebben. Glamping slaagt er namelijk in om wensen samen te brengen die tot voor kort onverenigbaar leken.

Privacy én samen

Bij glamping voor groepen is zijn de safaritenten of lodges zo geplaatst dat je een groot gemeenschappelijk terrein hebt. Tegelijkertijd heeft ieder zijn eigen plekje waar ze zich kunnen terugtrekken. En omdat de groepsaccommodatie redelijk afgezonderd zit, hoef je je ook geen zorgen te maken dat je anderen overlast bezorgt.

Rust en reuring

Een geslaagd verblijf met de hele groep vereist enige reuring. Maar, het is ook belangrijk dat iedereen voldoende rust krijgt. Door te kiezen voor glamping zorg je hiervoor. Er is voldoende te doen, maar als iemand even de rust wil opzoeken, dan kan dat.

Luxe én avontuur

De een zoekt het avontuur op en zou het liefst met een tentje de natuur in gaan. De ander  wil het gemak van thuis. Glamping voor groepen biedt de ideale mix van beiden. Doordat je verblijft in de natuur, geniet de echte kampeerder van zijn verblijf. Tegelijkertijd kunnen ook de grootouders, die vaak wat minder goed ter been zijn, meekomen. Daar zorgen de fijne bedden wel voor.

Kies jullie glamping op www.glampings.com

Is glamping vanaf nu ook jullie favoriete manier om de hele groep te huisvesten? Kom dan naar glampings.com. Op onze site hebben we namelijk de beste glamping mogelijkheden voor groepen voor je verzameld.

Omdat we een streng toelatingsbeleid hebben kun je ervan op aan dat het met de kwaliteit wel goed zit. Blader door ons aanbod en boek direct de glamping die past bij jullie groep.

https://www.glampings.com/glamping-groepen