M vd Webdesign
Image default
Vakantie

Geniet ten volle van Ayia Napa met deze geweldige ideeën en tips

Ayia Napa, in Cyprus, wordt beschouwd als een prachtige plaats om te bezoeken, allemaal dankzij de ongelooflijke aantrekkingskracht en de uitzonderlijke locaties om te ontdekken. Er heerst een geweldig nachtleven, maar tegelijkertijd is er ook een rijke geschiedenis. Met dat in het achterhoofd is het heel begrijpelijk wat de locaties zijn die je hier moet bezoeken. Het eiland is perfect om met de auto te verkennen, dus vergeet niet om er één te huren. Daarom hebben we een lijst gemaakt met een aantal van de meest opwindende locaties die je hier kan bezichtigen.

Thalassa Museum

Een bezoek aan het Thalassa Museum is een geweldig idee, omdat het ongeveer 7000 jaar aan maritieme geschiedenis bevat. Het oogt fantastisch, heeft een grote variatie aan boten, maar ook fossielen en overblijfselen uit lang vervlogen tijden. Het is absoluut de moeite waard.

Ayia Napa Klooster

Het Ayia Napa-klooster onderscheidt zich van de anderen omdat het verbazingwekkend en visueel indrukwekkend is. Het is het oudste nog bestaande monument, aangezien het dateert uit de jaren 1400. Je zal verbaasd zijn hoe mooi deze plek werkelijk is, het brengt zeker een charme naar boven en je kan er lang vervlogen tijden herbeleven.

Baai van Konnos

In het geval dat je gewoon wilt genieten van de zon in de buurt van een strand, is de baai van Konnos een geweldige optie. Zo kan je terug naar de natuur gaan, het is geen supergroot strand, maar voldoende om van je tijd te kunnen genieten. Bovendien is het water helder en zijn er rotsachtige uitlopers die het strand beschermen tegen de wind en de stroming.

WaterWorld Water Park

Het WaterWorld Water Park bezoeken, is een geweldig idee als je kinderen hebt, maar het is ook geschikt voor oudere mensen. Het park heeft een mythologisch thema, het ziet er schitterend uit en het zal je vanaf het begin imponeren met 18 springplanken, de vele zwembaden en allerlei andere attracties.

De graftombes van Makronissos

De graftombes van Makronissos laten je op een fijne manier in het verleden duiken. Het is een uitstekende manier om de overblijfselen van de beschaving uit te spitten en het is één van die plekken die veel mensen enthousiast zullen bezoeken. Het is zeker iets anders, en je zal ongetwijfeld onder de indruk zijn van de bestemming.

Zeegrotten

Ayia Napa staat bekend om zijn veel zeegrotten. Het verkennen van die grotten is zeer indrukwekkend, spannend en brengt veel frisse ideeën met zich mee. Bovendien kan je genieten van de ervaring en er op verschillende manieren in opgaan.

Conclusie

Als je Ayia Napa wilt bezoeken en al deze locaties wilt verkennen, is het een heel goed idee om een auto te huren. Het huren van een auto in Ayia Napa is zeer betaalbaar en op deze manier kan je perfect genieten van de ervaring en kan je jezelf onderdompelen in verbazingwekkende locaties. Autoverhuur op Cyprus is goedkoop en er zijn verschillende bedrijven die elk model dat je maar wenst aanbieden. Je kan de prijzen online controleren voordat je vertrekt of je kan ter plaatse een auto huren. Het goedkoopst is om de auto online te boeken voordat je vertrekt. Het zal de moeite waard zijn, het enige wat je hoeft te doen is een lijst maken met de activiteiten die je wenst te ondernemen in Ayia Napa, een auto huren en je bent klaar voor het avontuur!

https://www.autoprio.nl/