M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Wat zijn slippers?

Slippers zijn sandalen met een band over de tenen of een bandje tussen de tenen wat verder loopt over beide zijden van de voet. Omdat de sandalen open zijn, worden ze vaak zomers gedragen als casual schoeisel. Veel slippers zijn gemaakt van rubber of plastic, door verschillende samenstellingen kunnen slippers verschillen in flexibiliteit en kwaliteit. De slippers met een flexibele zool bieden niet veel steun, maar zijn bijvoorbeeld geweldig voor het strand of zwembad. Ook zijn de meeste slippers waterbestendig zijn en daarom ook makkelijk schoon te maken.  

Door het open ontwerp zijn slippers erg comfortabel. Vooral als men warme voeten heeft zijn slippers ideaal, de voet kan luchten maar zijn toch beschermd tegen vuil en andere dingen op de grond. Dit maakt dat slippers het ideale schoeisel is voor een zomervakantie naar een warm land.

Omdat slippers snel niet ondersteunend kunnen zijn is het belangrijk om een goed en stevig paar slippers aan te schaffen. Op slippers.nl is een groot assortiment aan verschillende soorten slippers. Van teenslippers tot badslippers, zo is er voor ieder wat wils. 

Zoals eerder gezegd zijn slippers ideaal voor s’zomers naar het strand en zwembad maar hoe moet dat s’winters? Het is natuurlijk niet fijn om koude tenen te hebben. Als u een oplossing zoekt voor koude voeten zijn pantoffels de perfecte oplossing. Sloffen zijn een soort gelijke sandaal als de slipper maar dan gevoerd en vaak gesloten of met bedekte tenen. Op die manier wordt ervoor gezorgd dat men geen koude voeten krijgt. Ook kunt u natuurlijk warme sokken dragen in uw slippers. Zorg dan wel dat het badslippers zijn, dit zijn slippers met een band die horizontaal over de tenen loopt. In deze sandalen kunt u makkelijk sokken aan. Bij teenslippers wordt dat een ander verhaal. Door het bandje tussen de tenen kunt u geen sokken dragen terwijl u de slippers aan heeft.

Kortom een goed paar slippers mag niet ontbreken in uw schoenencollectie. Wel is het dus belangrijk dat het goede slippers zijn. Goede slippers ondersteunen meer en hebben een hogere kwaliteit. Dat is goed voor u en voor uw portemonnee!

 

https://slippers.nl/