M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Vliegengordijn

Je kent het vast wel: als het zonnetje heerlijk schijnt in de warme zomermaanden wil je lekker de tuin in en heerlijk buiten zonnen, borrelen en zelfs barbecueën. De buitendeuren staan continu open zodat je gemakkelijk heen en weer kunt lopen. De dag vliegt voorbij en als je ’s avonds binnen op de bank zit zie je overal insecten zitten: vliegen op het plafond, motjes op de muren, muggen zweven om de lampen heen en ga zo maar even door. Erg vervelend en te voorkomen met een hor van Horrenbouw! Daar kun je zelf een hor maken en alle benodigde onderdelen daarvoor los bestellen als een soort van bouwpakket, maar je kunt ook een kant en klaar exemplaar aanschaffen. Met een vliegengordijn in de perfecte afmeting houd je niet alleen vliegen buiten maar kies je ook voor een model en kleur die perfect aansluit bij jouw inrichting. Kies onder meer uit de vele mogelijkheden van de bekende merken Degor, Sunarts of Torresol.

Hoge kwaliteit vliegengordijnen

Wanneer je een hor aanschaft, kies je voor een optie die lang meegaat. En als je product naar keuze dan ook nog eens snel geleverd wordt, inclusief professioneel advies en uitmuntende nazorg, is dat een groot pluspunt. Horrenbouw biedt keuze uit vele verschillende soorten vliegengordijnen. Zo kun je gaan voor een gordijn op maat die geheel wordt afgestemd op jouw budget en inrichting. Kies uit verschillende afmetingen, stoffen en eventuele motieven en stel zo je eigen exemplaar zorgvuldig samen. Er is keuze uit een kunststof vliegengordijn, zoals een draadgordijn, of je kunt gaan voor een magneet horgordijn.

Ook de vliegen buiten houden?

Ben jij op zoek naar een goede en mooie oplossing om vliegen en andere insecten buiten te deur te houden? Overweeg dan een hordeur of vliegengordijn van Horrenbouw. Voor meer informatie of advies is er altijd wel een medewerker beschikbaar die je verder kan helpen, te bereiken via 050-3070010. Voor het beschikbare aanbod kun je een kijkje nemen in de webshop.

https://www.horrenbouw.nl/