M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Tips over LED lampen en eerlijke voorwaarden

Ledonline.nl is meer dan zomaar een gemiddelde led-winkel op internet. Je kunt er de allernieuwste armaturen verkrijgen voor de meest uiteenlopende branches. Denk aan ledlampen voor kantoren en winkels of horeca verlichting. De prijzen zijn scherp, zeker als je meerdere lampen in een keer aanschaft. Ledonline.nl werkt direct samen met leveranciers en producenten. Er blijft dus geen geld achter bij de zogenoemde tussenhandelaren. De service is prima in orde. Ledonline.nl levert naast leds ook advies op maat. Het assortiment lampen bestaat onder meer uit:

-noodlampen;

-hang-leds en pendelarmaturen;

-losse led lampen;

-opbouwlampen;

-spots met plafondrails;

-leds strips;

-led panelen voor in systeemplafonds;

-losse spots.

Particulieren die gebruik willen maken van de diensten van Ledonline.nl zijn van harte welkom. En dat geldt ook voor Verenigingen van Eigenaren. Uitstekende ledlampen voor woningen zijn bijvoorbeeld het Milano I en II opbouwarmatuur in wit. I betekent in dit geval 1 spot. De II beschikt over 2 spots. Milano is een prachtig cardanisch armatuur. Je kunt de lamp draaien en kantelen in elke gewenste richting. Het is een duurzame lamp. Als je alle spots in huis vervangt door deze gaat de energierekening structureel omlaag. Milano wordt exclusief GU10 lichtbron geleverd. Wil je ‘m erbij? Je kunt de lichtbron los bestellen op Ledonline.nl. Voor de volledigheid nog de hoogte-, lengte- en breedtematen: 120, 110 en 110 cm. Je krijgt 3 jaar garantie op de lamp. Op de algemene voorwaarden-pagina van Ledonline.nl lezen we onder artikel 4 – Het aanbod, nummer 3 het volgende.

“Het aanbod bevat een volledige en nauwkeurige omschrijving van de aangeboden producten en/of diensten. De beschrijving is voldoende gedetailleerd om een goede beoordeling van het aanbod door de consument mogelijk te maken. Als de ondernemer gebruik maakt van afbeeldingen zijn deze een waarheidsgetrouwe weergave van de aangeboden producten en/of diensten. Kennelijke vergissingen of kennelijke fouten in het aanbod binden de ondernemer niet.”

Wij zijn het hier helemaal mee eens. Bij Ledonline.nl is het echt ‘wat je koopt, is wat je krijgt’!

https://ledonline.nl/

Gerelateerde artikelen

Bartender inhuren voor je feest?

Leuk: kerstpakket-zelf samenstellen

Oosterse invloeden in huis met Chinese meubels