M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Vergaderen bij Van der Valk Amsterdam

De gemiddelde Nederlander vergadert ongeveer 300 uur per jaar. Dit komt neer op maar liefst 6,5 uur per week, een behoorlijke tijdsbesteding. Wanneer u zoveel uur per week in vergadering zit, is het prettig om variatie te hebben in uw omgeving, en om even weg te zijn uit het vertrouwde kantoor. Ook is een centrale ligging belangrijk, aangezien uw collega’s niet altijd even dichtbij zullen wonen. Gebruik maken van een meeting room in Amsterdam zal dan ook de perfecte oplossing bieden om een vruchtbare vergadering te houden.

Aangezien het voor u van belang is om uw meetings zo divers mogelijk te houden, kan er veel tijd gaan zitten in het zoeken naar unieke vergaderlocaties in Amsterdam. Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel biedt hiervoor de perfecte oplossing. Met maar liefst 11 verschillende vergaderzalen en gelegen aan de Amstel, biedt het hotel enorm veel diversiteit. Door de hoge plafonds en ramen, kunt u tijdens het vergaderen genieten van uitzicht over de Amstel en Amsterdam Zuid. Een team van specialisten staat voor u klaar, zodat er die dag niks zal ontbreken en u zich alleen nog maar bezig hoeft te houden met de inhoudelijke factoren van uw meeting. Ontvangt uw gasten uit het buitenland? Ook hier hoeft u zich geen zorgen om te maken en zal Hotel Amsterdam dit voor u uit handen nemen. Op aanvraag zal er een shuttle service zijn om uw gasten van Schiphol op te halen en naar het hotel te brengen.

Alle vergaderzalen zijn voorzien van de nieuwste apparatuur. Wat dacht u bijvoorbeeld van:

  • Professionele audiovisuele apparatuur
  • Hi-speed WiFi
  • Draadloos ClickShare presentatiesysteem
  • Geluidswerende wanden

Bij Van der Valk Hotel Amsterdam-Amstel is het mogelijk om de zalen op verschillende manieren op te stellen en kunt u op aanvraag gebruik maken van een handheld microfoon, flip-over of een laser pointer. Tijdens de pauze kunt u gebruik maken van de luxe break-out ruimtes. Hier kunt u na een intensieve meeting even bijkomen en uitgebreid genieten van een kop koffie, thee of koud drankje. Mocht u willen lunchen of dineren met uw collega’s, kan dit in het à la carte restaurant Amstelle. Voor een borrel en een hapje bent u met uw gezelschap van harte welkom in Bar Moqum.
 

https://www.vandervalkamsterdam.com/