M vd Webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

Haal het beste uit uw auto dankzij chiptuning

De boordcomputer bepaald de prestaties van uw auto. Door de boordcomputer te finetunen, kan u als automobilist alles uit uw auto halen. Aan de hand van chiptuning worden de programma’s op de boordcomputer geoptimaliseerd door parameters. Dit bevordert niet alleen de prestaties van de auto, maar zorgt er ook voor dat de PK en acceleratiesnelheid vergroot worden. Dit alles kan worden gerealiseerd zonder onherstelbare beschadigingen aan te brengen aan de motor. Haal alles uit uw auto door deze te optimaliseren met chiptuning.

Een optimale prestatie van uw auto door chiptuning in te zetten

Door de boordcomputer met chiptuning te updaten, gaan de motor en boordcomputer met elkaar samenwerken. Vooral bij moderne auto’s heeft dit het beste resultaat, omdat deze over het algemeen aangestuurd worden door een Electronic Control Unit. Dit staat, ook wel bekend als ECU. Door een constante meting van de ingespoten brandstof, het ontstekingstijdstip en de turbodruk kan het beste resultaat behaald worden. Er zijn zelfs fabrikanten die verschillende vermogensvarianten voor dezelfde motor op de markt brengen. Hierbij wordt een sterkere softwarevariant geplaatst. In combinatie met chiptuning geeft dit precies het resultaat waar u naar op zoek bent. Ontdek wat mogelijk is bij uw auto.

Kies voor ecotuning, de duurzame variant van chiptuning

Met deze software optimalisatie kan een andere groot voordeel behaald worden. Via deze techniek kan namelijk brandstof worden bespaard, waardoor de auto een stuk zuiniger kan rijden. Ga voor dit resultaat door ecotuning te gebruiken en kies voor een brandstofbesparing die kan oplopen tot wel 20%. Bij Chip Performance kunt u kiezen uit chiptuning en ecotuning. Bij gebruik van de diensten van dit bedrijf wordt de garantie die op de auto zit gewaarborgd. Dit in tegenstelling tot veel andere bedrijven, waarbij de garantie over het algemeen vervalt wanneer er aanpassingen aan de boordcomputer worden doorgevoerd. Zet Chip Performance in als specialist en haal alles uit uw auto!

https://www.chipperformance.nl/