M vd Webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

Gemakkelijk en snel uw bedrijfswagen verkopen

Wanneer u uw bedrijfswagen niet meer gebruikt, wordt het een sta in de weg en bovendien een ongewenste kostenpost. Daarom is het verstandig om de bedrijfswagen zo snel mogelijk te verkopen. Zo ontvangt u er bovendien een hoger bedrag voor, dan wanneer u blijft wachten. Ook al gebruikt u de auto niet, de afschrijving loopt immers wel door. Bovendien is het voor een auto niet goed als deze lang stilstaat. Genoeg reden dus om uw bedrijfswagen zo snel mogelijk te verkopen wanneer u deze niet meer nodig heeft.

Verkoop uw auto zonder er veel moeite voor te doen

Nu vraagt u zich misschien af aan wie u de bedrijfswagen het best kunt verkopen. U kunt de wagen natuurlijk terugbrengen bij de garage waarbij u deze gekocht heeft. Vaak moet u de auto dan echter zelf wegbrengen en voor vervoer zorgen voor de terugweg. Als u geen zin heeft in dit gedoe kunt u de auto natuurlijk zelf verkopen. Maar daar gaat vaak meer tijd in zitten dan u lief is. Gelukkig is er een nog handigere manier om uw bedrijfswagen te verkopen. U kunt uw auto namelijk ook verkopen aan Verkoopsneluwauto.nl. Wilt u weten hoe dat in zijn werk gaat? Lees dan verder!

Vul uw kenteken in of neem contact op

Wanneer u uw bedrijfswagen verkoopt aan Verkoopsneluwauto.nl gaat dit altijd volgens hetzelfde overzichtelijke stappenplan. Allereerst laat u de gegevens van de auto achter door het kenteken in te vullen op de website of door telefonisch contact op te nemen. Vervolgens wordt de wagen door de experts van het bedrijf getaxeerd en brengen ze een bod uit. Accepteert u dit bod? Dan wordt de bedrijfswagen vaak al binnen een paar uur bij u opgehaald. Hier hoeft u niet eens voor te betalen. Vervolgens ontvangt u het geld voor de auto en wordt de RDW vrijwaring aan u overhandigd. Dat is pas zorgeloos een auto verkopen!

https://www.verkoopsneluwauto.nl/