M vd Webdesign
Image default
Auto’s en Motoren

Tweedehands Volvo V60

Kracht zonder beperkingen. Die opmerking wordt niet zelden gemaakt als de tweedehands Volvo V60 gespreksonderwerp is. De Volvo V60 is een stationwagon, die het levenslicht zag in 2010. In 2018 was de populaire en gewilde V60 toe aan de tweede generatie en werd ook meteen een nieuwe hybride versie van de Volvo V60 in de markt gezet. Zie je een tweedehands Volvo V60 staan, sla dan meteen toe want de auto’s zijn bijzonder gewild

Gebaseerd op het EUCD platform van Ford

De Volvo V60 is net als meer Volvo’s gebaseerd op het EUCD platform van Ford. De motoren waren aanvankelijk gelijk aan die van de S60, alleen was er een behoorlijk verschil in verbruik. Vanaf 2012 kregen zo goed als alle V60 modellen van Volvo het bekende start- stopsysteem en werden de dieselmotoren zuiniger gemaakt. Dit vanwege de toepassing van lichter materiaal en een sterk verbeterde opbouw van de motor. Ook in 2014 kreeg de dan pas 4-jarige Volvo V60 een facelift. De koplampen gingen uit een geheel bestaan en de grille werd beduidend breder. Ook werden deze Volvo’s vanaf dat moment uitgerust met een Volvo navigatiesysteem, Sensus Connect. Ondertussen is dus de tweede generatie gepresenteerd van deze bijzonder sterke en krachtige wagen met uitstraling. Slaag je er in een tweedehands Volvo V60 op de kop te tikken, laat die kans dan niet liggen.

Doe een beroep op de monteurs van RoadGuards en dat 24/7

Maar: zelfs met een Volvo V60 kun je pech hebben en ook pech krijgen. Gelukkig kun je tegenwoordig zonder abonnement een beroep doen op de monteurs van RoadGuards, die je gewoon rechtstreeks voor hun werkzaamheden betaalt. Soms echter kan zelfs de monteur geen uitkomst bieden. In dat geval zal hij autotransport voor je Volvo regelen, zodat ie bij de specialist gerepareerd kan worden.