M vd Webdesign
Image default
Woningen

Lunchen, dineren of koffiedrinken bij een brasserie in Groningen

Bij brasserie De Leyhoeve in Groningen kunt u heerlijk lunchen en dineren. Ook koffie of thee drinken met iets lekkers erbij is hier mogelijk. De brasserie is iedere dag geopend en heeft een uitgebreide kaart met heerlijke gerechten. Zo kunt u hier als lunch een belegd broodje, tosti, verse soep of maaltijdsalade bestellen. Gaat u dineren? Dan heeft u de keus uit verschillende vlees- en vis gerechten en kunt u zelfs genieten van een speciaal seizoensgebonden gerecht. Ook aan voor- en nagerechten is zeker geen gebrek. Deze brasserie in Groningen serveert voor iedereen een heerlijke maaltijd. Het wordt zeer gewaardeerd wanneer u op voorhand reserveert. Dit kan telefonisch of via de website.

Dit is ook een heel bijzonder verzorgingshuis in Groningen

De Leyhoeve is niet alleen een brasserie, maar ook een verzorgingshuis in Groningen. Het bijzondere aan dit verzorgingshuis is dat echtparen hier samen kunnen wonen, ongeacht de zorg die ze nodig hebben. Heeft een van de twee lichamelijke problemen of dementie? Dan krijgt hij of zij hier alle zorg die nodig is en kan zijn of haar partner in hetzelfde luxe appartement of zorgsuite wonen. Hierdoor worden stellen niet gescheiden van tafel en bed, maar kunnen ze samen blijven en samen optimaal genieten van hun oude dag. Het idee voor dit verzorgingshuis kwam van Toon, die niet samen kon blijven wonen met zijn geliefde Heleen, omdat zij speciale zorg nodig had. Toon vond dit verschrikkelijk en op zijn initiatief is dit verzorgingshuis in Groningen gerealiseerd.

Krijg een persoonlijke rondleiding

Wanneer u meer wilt weten over dit verzorgingshuis in Groningen, kunt u gerust contact opnemen met De Leyhoeve en uw vragen stellen. Ook kunt u een rondleiding aanvragen, zodat u met eigen ogen kunt zien wat dit verzorgingshuis allemaal te bieden heeft. Na de rondleiding staat het u vrij Groningen verder te verkennen of een bezoek te brengen aan de nabijgelegen brasserie.