M vd Webdesign
Image default
Winkelen

Een parfum online bestellen volledig naar uw eigen geurwens

Parfum online bestellen is natuurlijk handig en ook bijna niet meer weg te denken uit deze tijd. Het bespaart u een hoop tijd, u winkelt wanneer het u uitkomt, prijzen en producten zijn eenvoudig te vergelijken, maar u kunt ook klantreviews lezen en eindeloos inspiratie opdoen. Parfum kunt u eenvoudig online bestellen bij de Onlinevoordeelshop. Maar waar moet u op letten bij parfum online bestellen als u er zeker van wilt zijn dat de gekozen geur bij u past? Hierbij wat tips op een rijtje.

Wat is een geurfamilie?

Het makkelijkst is natuurlijk als u precies weet waar u van houdt. Of beter nog, al jaren dol bent op dezelfde geur. Dan kunt u eenvoudig uw lievelingsgeur in uw winkelmandje stoppen. Het wordt lastiger als u op zoek bent naar een nieuwe geur. Dan kan het handig zijn om uit te zoeken tot welke geurfamilie uw lievelingsparfum behoort. Een geurfamilie is een verzameling van geuren die allemaal dezelfde soort geurnoten bevatten. Wanneer u dat weet, kunt u eenvoudig op zoek gaan naar parfums die behoren tot dezelfde geurfamilie. Zo kunt u er bijna zeker van zijn dat u een parfum online gaat bestellen die u ook heel lekker vindt.

Hoe kiest u de juiste geurnoot voor uw parfum?

Parfums zijn opgebouwd uit verschillende geurnoten. Deze geurnoten zijn onder te verdelen in topnoten, hartnoten en basisnoten. De hartnoot is meestal het belangrijkste deel van een parfum. Het is de geur die geroken wordt ongeveer tien minuten nadat een parfum opgespoten is. De basisnoot is het deel van de parfum die als laatste nog geroken wordt. Ook op het moment dat de hartnoot al grotendeels vervlogen is. De topnoot is het deel van de geur die als eerste geroken wordt. Deze is vaak na tien minuten al verdwenen, maar is wel heel belangrijk voor de eerste indruk van het parfum. Het is dus heel handig wanneer u weet uit welke geurnoten uw parfum zijn opgebouwd. Dit kan u aanzienlijk helpen bij de zoektocht naar een lekker parfum.

https://www.onlinevoordeelshop.nl/nl/