Menu

Verbeter jouw houding met een verstelbare Herman Miller bureaustoel

Als je vele uren per dag achter een bureau doorbrengt, is het aanschaffen van een verstelbare Herman Miller bureaustoel zeker geen slecht idee. De stoel helpt je namelijk bij het verbeteren van je houding en helpt zo vervelende rug- en nekklachten te voorkomen. Daarnaast is de stoel zeer stijlvol, waardoor deze ook nog eens mooi staat in jouw (thuis)kantoor. Ideaal, toch?

Talloze verschillende technieken om jouw houding te verbeteren

Het maakt niet uit welk model van de verstelbare Herman Miller bureaustoel je kiest – ze zijn namelijk allemaal uitgerust met speciale technieken die het comfort en daarmee jouw postuur aanzienlijk verbeteren. We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet met een uitleg van de functies:

  • Pixelated Support: dit vind je in de rugleuning van stoel. Het stevige ontwerp zorgt ervoor dat de gehele rug goed wordt ondersteund, waardoor niet alleen elke microbeweging wordt opgevangen maar je gewicht ook nog gelijkmatig wordt verdeeld over het zitvlak.
  • Harmonic Tilt: deze techniek heeft ook te maken met het opvangen van bewegingen, maar gaat nog een stapje verder. De Harmonic Tilt-techniek zorgt er namelijk voor dat de verschillende onderdelen van de stoel zich automatisch aanpassen aan jouw bewegingen, zonder dat je hier iets voor hoeft te doen. Zo word je dus altijd voor de volle 100% ondersteund.
  • 8Z Pellicle: deze techniek heeft meer te maken met comfort dan met ondersteuning. Het zorgt er namelijk voor dat jouw lichaamstemperatuur altijd constant blijft. Door de goede luchtdoorlatende en -afvoerende werking van de stof hoef je je nooit zorgen te maken over zweetplekken op je rug.
  • Posture Fit: dit is een lendensteun voor je rug die ervoor zorgt dat de natuurlijke S-vorm van je ruggenwervel behouden blijft, waardoor je postuur altijd goed is.

Heb je vragen over de verschillende bureaustoelen?

Voor vragen over de verstelbare Herman Miller bureaustoel kan je altijd contact opnemen met de klantenservice van Loyalbrand.