M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Een gratis website maken doe je zo

Het maken van websites is in het jaar erg makkelijk omdat er zo veel websitemakers beschikbaar zijn waar je van gebruik kunt maken. Veel websitemakers bieden gratis pakketten aan, maar loop je al snel tegen beperkingen aan en moet je dure maandelijkse kosten gaan betalen. Toch is het mogelijk om een eigen gratis website te maken. Het maken van een gratis website doe je zo…

 

Kosteloos een website maken met WordPress.com

Het grote aanbod gratis templates en thema’s van WordPress.com biedt je de mogelijkheid ontzettend snel een website te bouwen zonder enige technische kennis. Wil je zonder addertjes onder het gras een eigen website bouwen? Kies dan voor WordPress.com.

 

JouwWeb: De Nederlandse websitemaker

Het gratis van de Nederlandse websitemaker JouwWeb is ideaal om snel en goed een website te bouwen. Met JouwWeb is het mogelijk om kosteloos een website te maken welke ideaal te gebruiken is voor een blogger of voor het bijhouden van een portfolio. Met het ‘Altijd gratis’ pakket krijg je een subdomein onder het hoofddomein van JouwWeb en krijg je niet de beschikking over de mogelijkheid om een webshop live te plaatsen. Ook webmail krijg je niet met het gratis pakket. Toch is het gratis pakket erg handig te gebruiken voor de startende blogger of fotograaf.

JouwWeb is een websitemaker met zeer goedkope pakketten. Wil je dus toch graag gebruik maken van een betaald pakket met webmail en een eigen domeinnaam, dan is het ‘Pro’ pakket voor €8,- per maand een goede eerste keuze. Wil je weten of JouwWeb bij jou past? Lees hier dan de JouwWeb review en ontdek alle mogelijkheden.

 

 

Advertentie: Adbull B.V. – SEO & linkbuilding bureau.