M vd Webdesign
Image default
Zorg

Zorgverzekeraar kiezen die bij u past

Tot het einde van het jaar bent u verzekerd bij uw huidige zorgverzekeraar. Hierna kunt u eventueel overstappen op een andere. Bijvoorbeeld als u niet meer tevreden bent over de vergoedingen, of de premie te hoog geworden vindt. Overstappen op een andere zorgverzekering doet u voor het einde van het jaar. U kunt dan een zorgverzekeraar kiezen die beter aan uw wensen voldoet. In de meeste gevallen helpt deze u met het opzeggen van uw huidige verzekering, zodat u dit niet zelf hoeft te doen.

Verzekerd bij Salland

Wie op zoek is naar een betrokken zorgverzekeraar die oog heeft voor haar klanten, zit goed bij Salland. Hier kunt u een verzekering afsluiten als u woont in Gelderland of Overijssel. Als regionale zorgverzekeraar stellen we onze klanten voorop en investeren we in de zorg. Zo weten we wat er speelt op dit gebied en kunnen we u helpen met het vinden van de juiste zorgaanbieder. En onze premie houden we betaalbaar, zodat goede zorg voor iedereen bereikbaar blijft.

Aanvullende tandartsverzekering

Een vergoeding voor tandartskosten ontvangt u alleen in bijzondere gevallen vanuit het basispakket. Wanneer u 18 jaar of ouder bent, kunt u hiervoor een aanvullende tandartsverzekering afsluiten. Bij Salland hebben we drie tandartsverzekeringen met een bepaalde vergoeding per kalenderjaar. U kiest de laagste verzekering als u weinig tandartskosten verwacht en de hoogste als u een grote behandeling te wachten staat. Kinderen tot 18 jaar zijn met hun ouder(s) meeverzekerd. Dit geldt ook voor de aanvullende verzekeringen van Salland. Hier hebben we er vier van samengesteld. Van een Start verzekering als u net iets meer zorg wilt kunnen ontvangen dan wat er vergoed wordt vanuit het basispakket, tot een Top verzekering voor mensen die overal op voorbereid willen zijn. Weet u niet welke verzekering u moet kiezen? Dan denken we graag met u mee.

https://www.salland.nl