M vd Webdesign
Image default
Zorg

De ins en outs van Incura

Het uitgangspunt van Incura praktijksoftware is dat zorgmedewerkers meer tijd overhouden voor hun cliënten / patiënten. Dat is tenslotte het vak waar ze bewust voor gekozen hebben. De administratie doen hoort daarbij, maar komt zeker niet op de eerste plaats. Het EPD, de agenda, meetinstrumenten, facturatie en boekhouding: alles is geïntegreerd in Incura. Je werkt op één plek en veel zaken verlopen automatisch.

Alles-in-één software pakket

Ga jij binnenkort je eigen fysiotherapiepraktijk starten? Incura bevelen we van harte aan. Het pakket is 100% webbased. Zorgpaden zijn flexibel in te richten, waarbij je je eigen manier van werken kunt aanhouden. De agenda is overzichtelijk. Bij multidisciplinaire praktijken is een onderlinge koppeling mogelijk voor inzicht in elkaars afspraken. We overdrijven niet als we zeggen dat het boekhoudgedeelte bijna alles zelf doet. Voor je boekhouder is een gratis account voorhanden. De facturatie kan op twee manieren verlopen: via de verzekeraar of rechtstreeks aan de patiënt. Beide opties zijn mogelijk binnen Incura. Het patiënten-portaal biedt de mogelijkheid bijvoorbeeld vragenlijsten en / of oefeningen per cliënt klaar te zetten. Het aantal beschikbare instrumenten en vragenlijsten overschrijdt inmiddels de 1000. Is er toch een meetinstrument dat je mist? Het Incura-team voegt ‘m graag voor je toe. Voor een tussentijds overzicht kun je 24/7 het Incura dashboard raadplegen. De informatie is overzichtelijk ingedeeld en geeft grip op je praktijk en hoe alle de zaken ervoor staan.

Incura Pro App

Bij de app van Incura staan we even apart stil. Voluit heet de toepassing Incura Pro App. We raden aan ‘m op al je apparaten te installeren: laptop, tablet en mobiele telefoon. Dan kun je voortaan waar je ook bent je planning raadplegen, de afmelding van een patiënt verwerken, gegevens voor de boekhouder checken et cetera. Heb je online een artikel gelezen of video bekeken en wil je de link bewaren? Of wil je eigen media uploaden? In de app is het zo geregeld.

https://www.incura.nl/