M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

4x originele ideeën voor je eigen lunchroom

Je staat op het punt om een lunchroom te beginnen, maar je hebt nog maar weinig ervaring met het opstarten van een eigen horecazaak. Alle handjes die zich op dat moment aandienen kunnen dan goed gebruikt worden. Het is best mogelijk dat de creativiteit even bij je ontbreekt en je een beroep zou willen doen op wat extra inspiratie voor de inrichting van je eigen trots. In dit blog zetten we een aantal ideeën op een rijtje waar je mogelijk nog niet aan gedacht hebt, zodat jouw lunchroom een echte trekpleister wordt waar de locals moeiteloos hun weg naartoe zullen vinden. 

 

Schommels 

 

Je hebt vast weleens plaatjes op Instagram voorbij zien komen waarbij men op Bali of Curacao is en al schommelend van hun vakantie aan het genieten is. Schommelen is een actieve bezigheid die vaak gepaard gaat met een vrolijk gevoel. Vervang een aantal stoelen in je lunchroom door wat schommels en laat je gasten zich wanen in een speeltuin voor volwassenen. 

 

Krijtbord 

 

Menukaarten die ontwikkeld zijn door ‘graphic designers’ springen wellicht meer in het oog, maar een krijtbord achter je toonbank is een veel leukere optie. Haal de kunstenaar in je boven, teken je lekkerste lunchbroodjes na en doe een beroep op je mooiste handschrift. En weet je wat het mooie is? Als je je menukaart wilt aanpassen, hoef je niet nogmaals de stap te wagen naar dat dure designbureau. 

 

Neonletters 

 

Het ophangen van neonletters aan de muur is een ander idee dat tot de verbeelding zal spreken bij je gasten. Tegenwoordig zijn er veel bedrijven waar je je eigen tekst kunt laten ontwikkelen, waardoor er echt een boodschap aan de wand komt te hangen waar jij je mee kunt identificeren. En het is nog sfeervol ook!

Gekleurde borden 


Natuurlijk stappen jouw gasten uiteindelijk bij je naar binnen vanwege het lekkere eten. Mede daarom wil je ook dat de borden waarop je de lekkernijen liggen er ook goed uitzien. Kies daarom niet voor witte borden, maar voor gekleurde borden. Met dit soort borden springt jouw bereide lunch er net wat meer uit. Een bedrijf waar je dit soort borden kunt verkrijgen, is Facility Trade Group. Deze organisatie heeft grote kennis over non-food horeca en kan jou helpen bij het samenstellen van je inventaris voor jouw nieuwe lunchroom.

https://facilitytradegroup.nl/