Menu

Een NEN-keuring uitvoeren door EKH

Mvdwebdesign

Wij moesten zo snel mogelijk een NEN-keuring uit laten voeren door een bedrijf die hier toestemming voor had. In het begin dachten we dat we een bedrijf hadden gevonden die voor ons een speciaal soort NEN-keuring kon uitvoeren, alleen hadden we de pech dat ze dat niet goed hadden vermeld op hun website. Dus tijdens ons enige contact moment, waren we daar achter gekomen en moesten we helaas hun afzeggen. Ons certificaat van een paar jaar geleden verloopt binnenkort, dus we moesten snel handelen.

Een bedrijf dat een professionele NEN-keuring kan uitvoeren

Omdat we snel moesten zijn voor de NEN-keuring, zijn we meteen het internet opgedoken om te kijken naar bedrijven die zo snel mogelijk konden komen en natuurlijk die hier in de buurt waren. Bijna alle resultaten die we kregen in Google waren best ver weg, dus we hadden al de moed in onze schoenen. Totdat we de website van EKH tegen kwamen. Het was precies waar we naar zochten: Een bedrijf in de buurt van ons bedrijf en zij konden officieel een NEN-keuring uitvoeren bij ons. We namen direct contact op met het bedrijf en binnen no-time hadden we een datum geregeld en was het afwachten.

Alles ging erg goed

We waren nog best nerveus voor het bezoek, omdat we niet wisten wat we konden verwachten van de keuring. Gelukkig stuurde het bedrijf een paar dagen van te voren nog een mailtje met daarin een planning en een soort van plan van aanpak wat er ging gebeuren. Dit gaf ons ook wat meer rust en de inspectie zelf ging eigenlijk erg soepel. Ze waren keurig op tijd en we konden ook even andere delen van het bedrijf laten zien en daarna gingen ze aan het werk. Binnen een paar uur waren ze helemaal klaar en we kregen meteen te horen dat alles helemaal in orde was. Een fijn bedrijf met goede service.

EKH

Wilt u meer weten over het bedrijf EKH en de diensten die zij kunnen leveren aan u? Bekijk dan eens de website via www.ekh.nl voor meer informatie over hun diensten.