M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Hovenier Arnhem gezocht?

Bent u op zoek naar een hovenier in Arnhem? Kijk dan eens op de website van hovenier-arnhem.nl. Wij helpen u graag bij het onderhoud van uw tuin, maar ook bij het realiseren van uw droomtuin! Welke klus u ook heeft voor ons, wij doen het graag! 

Tuinontwerp door Hovenier Arnhem

Bij Hovenier Arnhem zijn wij gespecialiseerd in tuinontwerp. Heeft u een nieuw huis met een tuin of bent u gewoon toe aan iets nieuws? Laat uw tuin dan door ons ontwerpen. Wij gaan altijd uit van uw wensen en ideeën en zorgen ervoor dat deze realiteit worden. Dit doen wij door eerst met u in gesprek te gaan. Op die manier kunnen wij in kaart brengen wat u precies voor ogen heeft. Daarbij is het ook belangrijk om over een aantal praktische zaken na te denken, zoals hoeveel tijd u heeft om aan uw tuin te besteden. Uiteraard gaan wij ook aan de slag met de sfeer die uw tuin moet hebben en alle decoraties. Wanneer wij eenmaal een overzicht van al deze zaken hebben, gaan wij kijken naar de ruimte en het budget, om vervolgens over te gaan tot een 3D-ontwerp. 

Tuinaanleg

Bent u het eens met ons tuinontwerp, dan gaan wij over tot de aanleg van uw tuin. Dit wordt gedaan door vakkundig hoveniers met een berg aan ervaring. Zo weet u zeker dat uw tuin in goede handen is en prachtig zal worden. Wanneer wij uw tuin hebben aangelegd is het zelfs mogelijk om uw tuin te laten onderhouden door ons. Daarbij kunt u kiezen voor periodiek of eenmalig onderhoud. Wij hebben zelfs een contract waarbij wij u eens in de zoveel tijd laten weten dat het tijd is voor onderhoud. Zo heeft u zelf geen enkel omkijken meer naar het onderhoud van uw tuin, maar kunt u wel blijven genieten van uw buitenruimte! 

Over ons

Hovenier-Arnhem.nl is een initiatief van verschillende hoveniers uit Arnhem en omstreken. Wij proberen zoveel mogelijk onze kennis te delen met elkaar en u, zodat wij het beste resultaat kunnen neerzetten. Kijk voor meer informatie op onze website of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.