M vd Webdesign
Image default
Aanbiedingen

Een handleiding voor het maken van een website zonder programmeerkennis

web development company

De belangrijkste voordelen van het maken van een website op een WordPress-sjabloon:

  • – We krijgen een mooie en volledig functionele site en hiervoor hoeven we geen programmeer- of zelfs HTML-opmaaktaal te kennen.
  • – De kosten van sjablonen beginnen bij $ 30, terwijl de ontwikkeling van uw site vanaf het begin + – 10.000 euro kost (als we het prijskaartje van bekende studio’s nemen die een mooie, hoogwaardige site met goede bruikbaarheid zullen maken). Freelancers kunnen het werk veel goedkoper doen, maar hebben meestal ernstige problemen met het ontwerp, de kleuren en de rangschikking van elementen.
  • – De sjablonen bieden onmiddellijk aanpassingen voor verschillende mobiele apparaten, of het nu mobiele telefoons of tablets zijn.
  • – Ze zijn geoptimaliseerd voor SEO, dat wil zeggen, als u een site vanuit een sjabloon hebt geïmplementeerd, hoeft u deze alleen maar te promoten in zoekmachines. Omdat Google en andere zoekmachines allereerst kwaliteitssites promoten die zijn gemaakt volgens alle webontwerpnormen.
  • – De functionaliteit van de site is eenvoudig uit te breiden met plugins (betaald / gratis). U kunt kaarten toevoegen, verschillende vormen van feedback, autorisatie via sociale netwerken.

Stap voor stap instructies (WordPress):

Kies de naam van de site.

Het is duidelijk dat alle korte en mooie domeinnamen al uitgezocht zijn, maar er zijn een aantal manieren om uit de situatie te komen:

  • – nummers toevoegen aan de domeinnaam
  • – een combinatie van twee woorden (bijvoorbeeld de naam van je activiteit + dier / plant / edelsteen)
  • – Er zijn bronnen die mogelijke sitenamen op trefwoord voorstellen.

Registreer het resulterende domein.

Nu moeten we een WordPress-sjabloon kopen.

U kunt gratis exemplaren vinden, maar het zal veel tijd en moeite kosten en of u een sjabloon van goede kwaliteit kunt vinden die past bij het thema van uw site. Bovendien beroof je jezelf van updates.

Zoek een sjabloon die past bij het thema van uw site. Elke sjabloon heeft een groot aantal verschillende voorgeïnstalleerde thema’s voor verschillende doeleinden, bijvoorbeeld e-commerce, persoonlijke blogs, of zelfs meer eng gerichte thema’s, zoals een website voor een schoonheidssalon of een logistieke dienst. Wees niet lui om een ​​sjabloon te vinden die precies bij uw doelen past, dit zal uw leven op het moment van bewerken aanzienlijk vereenvoudigen. Sjablonen hebben meestal een voorbeeld, zodat u in één oogopslag kunt zien hoe de site eruit zal zien.

Koop hosting of gebruik gratis

Onze domeinnaam en WordPress-site moeten ergens worden opgeslagen. Hiervoor hebben we hosting nodig. Er zijn meer hostingsites.

Na het standaard registratieformulier wordt hier ook aangeboden om gratis een domein in de zone aan te maken. com.

Belangrijk!!! Vergeet op het moment van betalen niet om alle onnodige vinkjes uit aanvullende services te verwijderen. Je hebt ze niet snel nodig.

WordPress installeren op hosting

De meeste betaalde hosting zou een WordPress-sjablooninstallatieprogramma moeten hebben. Hiermee kunt u snel en eenvoudig een site implementeren vanuit een sjabloon die we hebben gekocht. Op onze hosting gaan we naar het cPanel-configuratiescherm en selecteren we het WordPress-pictogram. Selecteer vervolgens de domeinnaam waarop we WordPress willen installeren.

Belangrijk!!! Kies niet een te simpel wachtwoord, anders wordt uw site gehackt.

Onze WordPress-sjabloon installeren.

Nu kunnen we de naam van onze site in de adresbalk van de browser – ourdomain.be. Ons “Hallo wereld” -venster zou moeten verschijnen. Vervolgens gaan we naar het administratieve gedeelte van onze site ourdomain.be/wp-admin. We voeren onze gebruikersnaam en wachtwoord in.

Om de sjabloon te installeren die we hebben gekocht:

Uiterlijk / Thema’s / Nieuw toevoegen / bestand selecteren / aangekochte_themes.zip

In moderne thema’s verschijnt na installatie meestal het themapaneelveld van waaruit u onmiddellijk de demoversie van de site kunt installeren (Demo installeren). Met automatische afbeeldingen en tekst. Installeren. In het begin is het eenvoudiger om uw eigen website te maken door simpelweg de sjabloon te wijzigen en de ontbrekende elementen toe te voegen.

Alle! We hebben nu een volledig functionele website en we kunnen deze aanpassen aan onze doelen. Nu verandert de site als constructeur. U kunt teksten schrijven, afbeeldingen toevoegen, plug-ins, schuifregelaars, pijlen, google maps, Pinterest-knoppen toevoegen. De belangrijkste functionaliteit voor aanpassing bevindt zich in het Uiterlijk / of Thema-paneel / tabbladen (de instellingen zijn sterk afhankelijk van het thema).

Belangrijk!!! Wees niet bang om iets te verknoeien, in WordPress wordt de geschiedenis van wijzigingen opgeslagen en kunt u een onnodige wijziging ongedaan maken.

Ik hoop dat dit bericht nuttig was en je motiveert om eindelijk te beginnen met het bouwen van je website. Als je de instructies volgt, heb je 100 – 200 euro en een paar dagen tijd nodig om een ​​volledig functionele website uit te zoeken en op te zetten.

Neem contact met ons op en we bespreken verschillende mogelijkheden.

E-mail: info@webdevelopmentapp.com 
BE: +32 499 41 46 24 
Franklin Rooseveltplaats 12, 2060 Antwerpen, Belgie

web developer

https://webdevelopmentapp.com/nl/development.html