M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Specialistische werkwijze

Toen wij een aantal jaren in ons huis woonden, werd het tijd voor wat anders. We wilden het huis laten verbouwen op een natuurlijke manier, met gebruik van natuurlijke materialen. Wij houden van modern en wonen in een nieuwbouwhuis, maar het gebruik van natuurlijke materialen spreekt ons aan. In de zoektocht naar een gespecialiseerd bedrijf stuitten we op Ecobouwen. Dit bedrijf hanteert een werkwijze die wij heel prettig vinden. Over deze werkwijze vertellen we u meer in deze blogpost.

Kwaliteit en relatie met de klant

U kunt hier terecht voor verbouwingen en renovaties waarbij gebruik wordt gemaakt van natuurlijke producten. Maar dat is nog niet alles! Zoekt u naar een deskundig en professioneel bedrijf dat u van het advies kan voorzien dat u wenst? Ook daarvoor bent u bij de deskundige medewerkers van Ecobouwen aan het juiste adres. Wij wilden onze badkamer laten renoveren met leemstuc, zodat de badkamer weer strak is maar toch een natuurlijke look heeft. De medewerkers kwamen langs voor een vrijblijvend adviesgesprek waarin ze ons meer vertelden over de mogelijkheden en ons van advies voorzagen. We spraken ook meteen over de mogelijkheden voor het plaatsen van vloerverwarming in onze badkamer. We waren nou eenmaal toch al bezig met de badkamer! Daarna gingen ze aan de slag, waarbij ze natuurproducten gebruiken die mooi zijn, maar ook energieprestaties leveren en goed zijn voor het leefklimaat.

Principes van ecologisch bouwen

Voor een verbouwing, een aanbouw, een renovatie, of een kleine nieuwbouw helpen de medewerkers van Ecobouwen u van harte verder! Hierbij staan kwaliteit en een relatie met de klant hoog in het vaandel. Als zij een opdracht voor u uitvoeren, wordt er te allen tijde met u overlegd. Uw wens en tevredenheid staan immers centraal! Wilt u een leemkachel laten plaatsen, wilt u uw muur laten stucen met natuurlijk stuc zoals tadelakt? Ze helpen u verder! Daarnaast voorzien ze u graag van advies gebaseerd op de principes van ecologisch bouwen. Meer weten? Kijk verder op de website! Wij raden dit bedrijf in ieder geval ten zeerste aan!

https://www.ecobouwen.nl/