M vd Webdesign
Image default
Eten en drinken

Op zoek naar catering in Antwerpen?

Bent u op zoek naar een veelzijdige catering in Antwerpen? Dan bent u bij JÖRD catering aan het juiste adres. Bij JÖRD is het mogelijk om voor elke gelegenheid de catering te verzorgen. Of het nu gaat om een businessevent, een familie event, een bruiloft of zelfs een avondje met vrienden. Ze kunnen dit tot in de puntjes verzorgen met krachtige smaken en een smakelijke afwerking van gerechten! U zult zeker niet met honger naar huis keren.

 

Ontdek de vele mogelijkheden bij JÖRD catering

Ontdek de vele mogelijkheden bij JÖRD. Als u woont in de omgeving van Antwerpen en Brasschaat, hoeft u niet verder te zoeken! Het is mogelijk om catering aan huis of bij uw bedrijf te verzorgen. Of wilt u op uw event alleen de hapjes verzorgd hebben? Ook dat is geen probleem. Bij JÖRD wordt er naar uw wensen geluisterd. Staat u op het punt het huwelijksbootje in te stappen? Doe dat dan met JÖRD. Of heeft u een vriendenavond en bent u liever alleen bezig om uw gasten te entertainen? Ze staan voor u klaar om alles uit handen te nemen. Het eten dat ze maken is zowel voor volwassenen als kinderen heel toegankelijk.

 

Outdoor cooking en de verste ingrediënten

Naast de standaard catering mogelijkheden kan JÖRD u ook home cooking en outdoor cooking aanbieden. Zo komt de chef koken in uw keuken of zorgt hij of zij ervoor dat de outdoor cooking goed verloopt. Wilt u er amuses bij? Dat wordt geregeld! Daarnaast kunt u bij JÖRD ook de drank regelen. Ze kunnen u advies geven over de dranken die het beste tot zijn recht komen bij het eten. Ze hebben een grote selectie wijnen, bieren en non-alcoholische dranken. Zo kan uw gelegenheid niet meer stuk! Bij JÖRD werkt de kok Kelly Verborgstadt met lokale streekproducten. Ook zullen de gerechten allemaal in het seizoen zijn. Alles is vers en elke keer komen ze weer met verrassende combinaties. Of het nu gaat om een buffetdiner, een walking dinner of een avond met amuses. Elke keer zetten ze met zorg iets op tafel zodat u kunt genieten. Als u op zoek bent naar een topcateraar, dan is JÖRD de perfecte keuze qua catering in Antwerpen en omgeving.

https://jordcatering.be