Menu

Oosterse invloeden in huis met Chinese meubels

Mvdwebdesign

De Chinese cultuur is totaal anders dan de Nederlandse. Dat is in vanalles terug te zien, van voedingspatroon, tot kledingstijl, tot interieur. Vind jij die Oosterse cultuur interessant en mooi? Met Orient Import kun je die overnemen in jouw interieur. Wij zijn namelijk een webshop die uit China afkomstige meubels verkoopt. Deze komen rechtstreeks uit China en worden door ons geïmporteerd. Ons assortiment bestaat uit verschillende soorten Chinese meubels, waaronder dressoirs, tafels, kasten en TV meubels. Omdat we deze zelf importeren en niet met een tussenhandelaar werken hoeft u bij ons niet de hoofdprijs te betalen. Geïnteresseerd in ons aanbod aan Chinese meubels? Neem dan gerust eens een kijkje op onze website!

Waarom Chinese meubels van Orient Import?

Bij Orient Import ben je aan het juiste adres voor Chinese meubels. Door deze online in onze webshop te kopen geniet je van verschillende voordelen. Het grootste voordeel is de prijs/kwaliteit verhouding die wij aanbieden. Zoals gezegd komt er bij ons geen tussenhandelaar aan te pas en verzorgen we het import zelf. Dat betekent geen extra kosten die in rekening hoeven te worden gebracht. De kwaliteit van de Chinese meubels is erg hoog. Zo worden deze ook nog eens grondig door ons gerestaureerd. Wat dit uiteindelijk betekent is hoogwaardige Chinese meubels tegen erg scherpe prijzen. Deze kunnen overal in Nederland geleverd worden en mogen binnen 14 dagen zonder opgaaf van redenen worden geretourneerd.

Over Orient Import

Orient Import is een familiebedrijf van Hans en Tim Lamers. Voorheen restaureerde vader Hans al antieke meubelen. Met de oprichting van Orient Import samen met zoon Tim is hij zich ook gaan toeleggen op de verkoop daarvan. De Chinese meubels worden door het bedrijf zelf ingekocht. Deze worden vakkundig gerestaureerd, om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen garanderen. Omdat niet met een tussenhandelaar wordt gewerkt kunnen de meubels tegen scherpe prijzen weer verkocht worden. Dat betekent authenticiteit en betaalbare prijzen.

Bekijk het aanbod op de website!

Ben je benieuwd naar ons aanbod aan Chinese meubels? Bezoek dan onze website en bekijk het aanbod! Voor vragen of opmerkingen kun je ook altijd even contact met ons opnemen. Je kunt ons bellen op 06-53119948 of het online contactformulier invullen.

https://www.orientimport.nl