M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Klantenservicetelefoon maakt naam als optimale dienstverlener

Het telefoonnummer van kranten als Het Parool, Algemeen Dagblad, Trouw, De Telegraaf en De Volkskrant. Bereikbaarheidstijden van klantenservices van pakketservices waaronder Fedex, DHL, UPS en PostNL. En ook de website-adressen van Nederlandse gemeenten zoals Amstelveen, Baarn, Leiden en Maastricht. Voor deze en nog veel meer gegevens kun je aankloppen bij Klantenservicetelefoon.

Inmiddels weten veel particulieren en bedrijven ons te vinden op www. klantenservicetelefoon .nl. Graag melden we bij deze dat we ook via de telefoon te contacten zijn. Het nummer dat je kunt bellen is 0906-1850. We hebben bewust voor een eenvoudig nummer gekozen, zodat onze klanten het voortaan kunnen onthouden. Misschien zoek jij wel het telefoonnummer van Telfort? Laat ons je direct helpen: 0900-9596. We wijzen je erop dat je tijdens zon- en feestdagen geen gehoor zult krijgen. Als je in het buitenland verblijft op het moment dat je Telfort nodig hebt, dan kun je dit nummer gebruiken: +31 88 7650 200. Hierbij geldt het algemene tarief voor bellen vanuit het buitenland, dus houd de minuten in de gaten!

Gratis nummer klantenservice? 

Is het Telfort klantenservice telefoonnummer gratis? Nee, helaas niet. De kosten bedragen 50 eurocent per gesprek, de gebruikelijke belkosten moet je daar overigens nog wel bij optellen. Ons advies is dan ook: kijk eens op onze site (www. klantenservicetelefoon .nl) en de site van Telfort zelf (www. telfort .nl) of je daar misschien een antwoord vindt op je vraag. Punten die wij behandelen wat betreft Telfort zijn bijvoorbeeld wanneer helpdeskmedewerkers bereikbaar zijn, via welk netwerk je belt als je een contract hebt bij Telfort en of de firma ook actief is op social media. Om het laatste alvast toe te lichten: Telfort laat via Twitter, Facebook en Instagram regelmatig van zich horen. Vermoed je een storing, check dan vooral @ Telfort, dan weet je meteen waar je aan toe bent. En heb je behoefte aan slimme tips of zit je te springen om webcare, ook dat regelt Telfort gewoon online.

https://www.klantenservicetelefoon.nl/