M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Ziektekostenverzekering 2021

Heeft u al nagedacht over de ziektekostenverzekering die u volgend jaar wilt afsluiten? Veranderingen in de zorg kunnen als gevolg hebben dat uw zorgverzekering niet meer precies aansluit bij wat u nodig heeft. Het is dan beter of op zoek te gaan naar een andere ziektekostenverzekering in 2021, waarmee u wel de juiste zorg vergoed krijgt. Als u in Gelderland of Overijssel woont, dan kan Salland u de zorgverzekering bieden die u nodig heeft. Met een ruime keuze uit diverse aanvullende en tandartsverzekeringen, kunt u bij ons altijd een zorgverzekering vinden die tegemoetkomt aan uw zorgbehoeften.

Basiszorgverzekering Salland

De inhoud van de basisverzekering is overal hetzelfde en wordt jaarlijks vastgesteld door de overheid. Salland biedt een basiszorgverzekering voor een zeer betaalbare premie. De zorgpremie kunnen we laag houden, omdat we ons niet richten op het maken van winst. Salland zet zich in voor de kwaliteit van de zorg. Dit doen we onder andere door een deel van de zorgpremie te investeren in de zorg. Daarnaast maken we in de regio Salland afspraken met zorgverleners over de prijs en kwaliteit van de zorg. Op deze manier profiteert u van de beste zorg tegen een lage premie.

Persoonlijk en behulpzaam

Salland gaat graag met de tijd mee. Daarom bieden we u de mogelijkheid om veel zaken online te regelen, zoals het indienen van declaraties. Ook vindt u op de website de Zorgzoeker, waarmee u de juiste zorgverlener kunt vinden in uw omgeving. Aan de andere kant vinden we een persoonlijke benadering ook erg belangrijk. Daarom kunt u voor het vinden van de gewenste zorg ook contact opnemen met ons ZorgAdvies team. Natuurlijk helpen we u ook graag bij het afsluiten van een zorgverzekering en kunnen we al uw vragen rondom zorg beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op.

https://www.salland.nl/