M vd Webdesign
Image default
Bedrijven

Bedrijfskleding

Op zoek naar nieuwe bedrijfskleding?

Kan je op de werkvloer wel fijnere bedrijfskleding kleding gebruiken die ook nog eens veilig is? Of ben je voor je werknemers op zoek naar bedrijfskleding en veiligheidskleding van topkwaliteit? Dan ben je bij bedrijfskledig.com op het juiste adres! Vermeer Workwear bestaat al sinds 1928, dus het team weet als geen ander welke werkkleding het fijnst en ook nog eens het veiligst is.

Wat vind je zoal op bedrijfskleding.com?

In de webshop van bedrijfskleding.com vind je veel bedrijfskleding en in allerlei soorten en maten, waaronder overalls, broeken, tuinbroeken, stofjassen, veiligheidsschoenen , tuinbroeken, jassen… Voor iedere soort werk is er wel bedrijfskleding te vinden in de webshop. Het bedrijf speelt continu in op de veranderingen op de markt van de veiligheidskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen, dus het assortiment is flink uitgebreid. Je kunt nu ook werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen bemachtigen van Helly Hansen, Havep, Fristats, Mascot en nog veel meer. Alle kleding is van topkwaliteit en wordt voor een mooi prijsje aangeboden.

Over bedrijfskleding.com

In 1928 werd de basis van het bedrijf gelegd door Jan Vermeer. Het hoofddoel was in die tijd het bevoorraden van binnenschepen. Inmiddels verkoopt de winkel vooral bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen. Nu, 90 jaar later, bestaat het bedrijf nog steeds en wordt er veel aandacht besteed aan de innovatie van producten en logistiek. De markt van bedrijfskleding en persoonlijke beschermingsmiddelen is immers continue in beweging. Naast het feit dat u de bedrijfskleding en veiligheidskleding in de webshop kunt bestellen, kunt u ook een kijkje nemen in de grote showroom aan de Waalhaven in Rotterdam.

Contact met Bedrijfskleding.com

Wilt u meer weten over de kleding van bedrijfskleding.com? Heeft u een vraag of opmerking of wilt u een offerte aanvragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact op via het contactformulier, mail naar sales@vermeerbv.com of bel naar 010-4291447. De medewerkers staan je graag te woord om je vragen te beantwoorden.

 

https://bedrijfskleding.com/