M vd Webdesign
Image default
Wijn

Voor elk moment de juiste Chileense wijn

Voor elke gelegenheid biedt Errazuriz de geschikte wijn. Diversiteit is dan ook het kernwoord van dit wijnhuis en dat zie je dan ook terug in het assortiment. Hoe deze diversiteit gecreëerd wordt? Dankzij de warme Chileense zomers die gekoeld worden met een koele bries vanuit de Stille Oceaan. Door het mediterrane klimaat en een lang groeiseizoen worden de druiven in de Aconcaqua Valley twee tot drie weken langer gerijpt dan druiven van andere wijnhuizen. Hierdoor ontstaan er intense en geconcentreerde wijnen met allen een eigen smaak.

Online Chileense wijn bestellen

Wist je dat je online Chileense wijn kunt kopen? Dit scheelt je weer een reis naar Chili. Het Chileense wijnhuis ‘Viña Errazuriz’ bestaat uit zeven wijngaarden waar zowel rode, witte als rosé wijn gemaakt wordt. Bekijk het uitgebreide assortiment online en plaats je favoriete wijn in de winkelmand. Plaats je je bestelling op een doordeweekse dag voor 12:00 uur? Dan wordt jouw bestelling binnen twee werkdagen geleverd. Vanaf €50,- levert Errazuriz de Chileense wijn geheel gratis op het gewenste adres. En uiteraard reken je veilig af via iDEAL of een van de andere betaalmogelijkheden.

Geef Chileense wijn cadeau

Wat staat er op de planning? Een verjaardagsfeest, huwelijk of bedrijfsfeest? Het zijn allemaal gelegenheden om Chileense wijn cadeau te geven. Daarom biedt Errazuriz je verschillende geschenksets aan. Kies je favoriete wijn(en) en zoek de juiste verpakking. Je hebt keuze uit een kist met één, twee of drie vakken. Kom je liever de Chileense wijn in het echt bekijken? Errazuriz wijn is verkrijgbaar in meer dan 100 winkels, verspreid door heel Nederland. Zo is er altijd een verkooppunt bij jou in de buurt. Hier staan de wijnkenners voor je klaar en voorzien je graag van persoonlijk en professioneel advies.