M vd Webdesign
Image default
Woning en Tuin

Laat uw boomstamtafel volledig naar wens maken

Is uw interieur aan vernieuwing toe? En wilt u een mooie boomstamtafel laten maken? Dan wilt u natuurlijk dat deze volledig aan uw wensen voldoet. Kies daarom voor de specialisten van IQonya. Zij hebben jarenlange ervaring met het ambachtelijk vervaardigen van tafels met een blad van boomstam. En wist u dat dit alleen gebeurt met duurzaam verkregen houtsoorten? Elk item dat wordt vervaardigd in de werkplaats van dit bedrijf is uniek. En bovendien geeft u hout met een mooie boomstaltafel een tweede kans. Wilt u een tafel op maat laten maken door IQonya? Maak een afspraak om langs te komen in de showroom in Rotterdam.

Geniet jarenlang van een prachtige boomstamtafel

Wilt u een unieke sfeer creëren in uw interieur? Kies dan voor een prachtige boomstamtafel. IQonya maakt deze graag voor u op maat. Ideaal als u speciale wensen heeft en u uw woning wilt voorzien van een echte eyecatcher. Uw boomstamtafel wordt ambachtelijk vervaardigd met duurzaam verkregen houtsoorten. Zo kiest u voor olijfhout, jeneverbeshout, maar ook cederhout behoort tot de mogelijkheden. Het blad wordt afgewerkt met Tungolie of Sklytlak, waardoor het tafelblad goed beschermd is tegen vuil en vocht. Bovendien is het uitstekend te onderhouden, waardoor de tafel lang mooi blijft. Op die manier geniet u jarenlang van uw boomstamtafel op maat.

Boomstamtafel, banken of krukken: koop hier exclusieve houtproducten

Met nieuwe meubels geeft u uw interieur een boost. IQonya heeft exclusieve houtproducten in de collectie. Als enige en eerste biedt deze specialist meubels van jeneverbes, eucalyptus, ceder en olijfhout aan. U kiest uit een ruim assortiment boomstamtafels, salontafels, industriële tafels, eettafels, krukken en bankjes. Als u uw woning wilt voorzien van een uniek meubelstuk, zit u met een boomstamtafel goed. Het is mogelijk om deze volledig op maat te laten maken en doordat ze ambachtelijk worden vervaardigd, heeft u altijd een meubelstuk in uw woning dat niemand heeft. Heeft u voorkeur voor een bepaald onderstel of lak? Dat is bij IQonya zeker geen probleem!