M vd Webdesign
Image default
Wijn

Organiseer een wijnproeverij bij u thuis

Bent u een echte wijnliefhebber en zoekt u een plek waar u de lekkerste wijnen kunt kopen? Bekijk dan eens het aanbod van Wijnhuis Oktober. Dit bedrijf bestaat al sinds 1974 en heeft een uitgebreid assortiment met de lekkerste wijnen. De afgelopen jaren zijn ze uitgegroeid tot een begrip in de regio en zijn ze een van de meest toonaangevende wijnhandelaren in Breda en omstreken. Door het ruime aanbod zit er altijd wel een wijn tussen die past bij uw smaak. Naast het kopen van een losse fles wijn kunt u bij deze professionals ook een wijnabonnement afsluiten of een wijnproeverij organiseren, bijvoorbeeld bij u thuis. Klinkt goed toch?

Een volledige voorbereide wijnproeverij

Een wijnproeverij bij u thuis organiseren is de perfecte bezigheid tijdens een gezellige avond met familie of vrienden. De proeverij van Wijnhuis Oktober is volledig voorbereid. U leert tijdens het proeven meer over de technieken en leert een specifiek wijngebied kennen. Op deze manier breidt u uw wijnkennis op een leuke manier uit. Voor de wijnproeverij voor thuis krijgt u een pakket met onder andere:

  • Proefinstructies
  • Aromawiel
  • Proefformulieren
  • Wijn- en streekinformatie
  • Wijnopener

U heeft de keuze uit diverse proeverijen zoals de Premium Streekproeverij, Premium Landproeverij en Landproeverij Plus.

Probeer nieuwe wijnen uit met een wijnabonnement

Drinkt u regelmatig wijn en vindt u het leuk om nieuwe wijnen uit te proberen? Dan is het afsluiten van een wijnabonnement de perfecte oplossing. Op deze manier krijgt u maandelijks op per kwartaal enkele flessen wijn thuisbezorgd. Dit zijn vaak verrassende en onbekende wijnen die door de professionals van Wijnhuis Oktober zijn geselecteerd en worden afgestemd op het seizoen. Op deze manier kunt u elke keer weer nieuwe wijnen uitproberen.

Bekijk het aanbod online

Wilt u ook een wijnproeverij voor thuis organiseren of een wijnabonnement afsluiten? Bekijk dan zeker eens de website van Wijnhuis Oktober en maak uw keuze. Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met deze specialist en stel uw vragen.