M vd Webdesign
Image default
Verbouwen

Drie redenen om plavuizen in huis te plaatsen

Plavuizen zijn gebakken tegels uit klei of porseleinaarde. Het zijn eigenlijk gewoon keramische tegels, maar hebben een eigen naam gekregen. Steeds meer mensen kiezen ervoor om plavuizen te plaatsen in huis, iets waar wij blij van worden. Want plavuizen zorgen voor een prachtige sfeer in huis. In welke kamer je ze ook wilt plaatsen. Waarom? Onderstaand hebben we 3 redenen benoemd om plavuizen in huis te plaatsen.

Reden 1: Slijtvast

Plavuizen zijn slijtvast. Dit is ontzettend handig met bijvoorbeeld huisdieren. Die kunnen bijvoorbeeld niet voor krassen of beschadigingen zorgen. Daarnaast is uiteraard het grote voordeel van een slijtvaste vloer dat het te allen tijde mooi blijft. Je hoeft dus niet, zoals bijvoorbeeld bij laminaat, eens in de zoveel tijd een compleet nieuwe vloer aan te schaffen.

Reden 2: Weinig onderhoud nodig

Plavuizen hebben weinig onderhoud nodig. Eigenlijk zijn ze onderhoudsvrij. Iets wat je bijvoorbeeld bij een houten vloer zeker niet hebt. Daar moet het hout onderhouden worden als je wil dat het hout langer mee gaat. Plavuizen hebben een ontzettend lange levensduur. Bij normaal gebruik wel een leven lang.

Reden 3: Perfect te combineren met vloerverwarming

Een derde reden om plavuizen in huis te plaatsen is dat ze perfect te combineren zijn met vloerverwarming. Nooit meer koude voeten in huis! Een vloerverwarming is een ontzettend mooi bezit, maar je wilt natuurlijk wel dat de warmte goed geleid wordt in huis. Met plavuizen is dat misschien wel de beste combinatie. Plavuizen geleiden de warmte ontzettend goed en zijn dus perfect geschikt met vloerverwarming.

Plavuizen online kopen

Online zijn er veel aanbieders van plavuizen. Voor jou simpelweg de taak om een soort te kiezen die jij het mooist vind en in jouw budget past. Ook wil je natuurlijk unieke vloertegels die niet in elke huis te vinden zijn. In dat geval doe je er goed aan om online op zoek te gaan. Hier vind je gegarandeerd unieke plavuizen tegen scherpe prijzen.

https://www.vlagsma.nl/plavuizen/