M vd Webdesign
Image default
Dienstverlening

Led Design Holland: een ervaren led expert

Er zijn in ons land genoeg winkels waar u ledlampen kunt kopen; in de stad en online. Helaas ontbreekt het de medewerkers daar vaak aan specialistische kennis. Dit is jammer, want de ene led lamp is de andere niet. Er zijn LED panels, LED spots, LED strips en LED bouwlampen bijvoorbeeld.

In winkels kunnen ledlampen met precies de goede lichtkleur bepaalde producten extra in het zonnetje zetten en nog aantrekkelijker maken. Het gevolg? Het koopgedrag wordt in positieve zin beïnvloed. Hangt er een lamp met een niet-passende lichtkleur? Negatieve gevolgen zijn niet uitgesloten. Gericht en persoonlijk advies zijn daarom noodzakelijk. Een bedrijf dat u op weg kan helpen bij het vinden van de juiste ledlamp is Led Design Holland.

Voordelen van led verlichting

Waarom led vraagt u zich misschien af? We geven u de belangrijkste redenen.

–        Betere zichtbaarheid dankzij nauwelijks knipperend licht.

–        Wijdere verspreiding van het licht met als gevolg dat minder lampen nodig zijn.

–        Mooiere lichtverdeling in de ruimte waardoor het prettiger werken is.

–        Toename van duurzaamheid: gemiddeld genomen brandt een ledlamp 50.000 uur.

–        Afvalreductie doordat minder lampen gekocht en weggegooid worden.

Led Design Holland zit in Breda, maar daar hoeft u niet perse naartoe te komen. De dienstdoende medewerker kan naar uw loods / shop / kantorenpand komen en ter plekke beoordelen welk soort lamp nodig is. Een veilige plek voor iedereen met rustig licht zodat geconcentreerd gewerkt kan worden, is het uitgangspunt. Bij de keuze voor een bepaalde ledlamp is de volgende waarde van belang: CRI LED.

Dit getal (van 0 tot 100) drukt de verhouding van led-licht tot daglicht uit. De vuistregel is: hoe hoger het getal hoe beter de lamp kleuren levensecht weergeeft. Aan de hand van dit soort gegevens wordt een lichtplan opgesteld. Daarin staat beschreven waar de lampen komen te hangen en welke lichtsterkte ze hebben. Gekoppeld aan het plan wordt een factuur opgesteld. U krijgt een all-in-prijs te horen van lampen, lichtplan en installatie. Als u akkoord bent met zowel lichtplan als rekening gaat het Led Design Holland-team direct aan de slag!

https://www.leddesignholland.nl/