M vd Webdesign
Image default
Dieren

Uw huisdier weer gezond dankzij deze dierenarts in de buurt van Oosterbeek

Komt u uit de omgeving van Arnhem, bijvoorbeeld Oosterbeek, en bent u op zoek naar een betrouwbare, ervaren dierenarts? Maak dan kennis met de specialisten van Huisdierenkliniek Hornstra. Deze dierenarts heeft een vestiging in Arnhem, in de buurt van Oosterbeek, en heeft al vele huisdieren medisch behandeld. Uw huisdier kan hier terecht voor onder andere bloedonderzoek, een echografie en chirurgische behandelingen. De specialisten van Huisdierenkliniek Hornstra zijn niet enkel professioneel en ervaren, maar ook zeer betrokken bij u en uw huisdier. Zij weten immers als geen ander hoeveel liefde u voor uw huisdier kunt voelen.

Professionele behandelingen in een moderne kliniek

Huisdierenkliniek Hornstra is gevestigd in een modern pand in Arnhem. De specialisten beschikken hier over allerlei moderne apparatuur om uw huisdier zo goed mogelijk medisch van dienst te kunnen zijn. Daarnaast blijven de specialisten op de hoogte van de nieuwste inzichten, technieken en ontwikkelingen. Dit doen zij door regelmatig lezingen en cursussen te volgen over diergeneeskunde. Dankzij de professionaliteit van de specialisten in deze kliniek is uw huisdier zo weer de oude. U kunt hier terecht voor de medische behandeling van verschillende huisdieren, waaronder:

  • Katten
  • Honden
  • Cavia’s
  • Konijnen
  • Fretten
  • Ratten

Daarbij kunt u zelf kiezen bij welke dierenarts uw huisdier behandeld wordt. Dit zorgt ervoor dat u en uw huisdier zich altijd vertrouwd zullen voelen tijdens de behandeling. Dat is wel zo prettig, aangezien een medische behandeling toch wat spannend kan aanvoelen.

Maak nu een afspraak bij deze specialist

Schakel de expertise in van deze betrokken en professionele dierenarts uit Arnhem, nabij Oosterbeek, voor de medische behandeling van uw huisdier. U maakt eenvoudig een afspraak aan de balie in de praktijk, telefonisch of online. U kunt de vriendelijke en deskundige medewerkers ook altijd bereiken voor advies en receptuur. Uw huisdier is zo weer gezond dankzij de specialisten van Huisdierenkliniek Hornstra!

https://www.dedierenarts.nl/