M vd Webdesign
Image default
Verbouwen

Laat een bouwtechnische keuring uitvoeren door deze specialist nabij Rotterdam

Bent u van plan om een nieuwe woning of een appartement te kopen? Dan is het een goed idee om een bouwkundig ingenieur in te schakelen voor een bouwtechnisch onderzoek. Tijdens een bouwtechnisch onderzoek, ook wel een bouwtechnische keuring genoemd, wordt er naar diverse punten gekeken waaraan de woning of het pand in de omgeving van Rotterdam aan moet voldoen. Bouw Techno Keuring Nederland in Hellevoetsluis is een specialist op dit gebied en is werkzaam in onder andere Rotterdam en omgeving. Dit bedrijf voert een deskundig en betrouwbaar bouwtechnisch onderzoek uit waarna u een overzichtelijke rapportage ontvangt. Zo weet u precies waar u aan toe bent en waar u eventueel op moet letten.

Wat is een bouwtechnisch onderzoek?

Bij een bouwtechnisch onderzoek, ook wel een bouwtechnische keuring genoemd, wordt de bouwkundige staat van uw woning, appartement of ander soort pand in de omgeving van Rotterdam deskundig in kaart gebracht. Zeker wanneer u een nieuwe woning gaat kopen, bijvoorbeeld in Rotterdam, is het laten uitvoeren van een bouwtechnische keuring een verstandige keuze. Zo weet u precies wat de gebreken zijn en waar u op moet letten zonder voor onaangename verrassingen te komen staan. Nadat zij het onderzoek hebben uitgevoerd, ontvangt u een overzichtelijke rapportage. Hierin leest u precies wat de gebreken zijn en of er onderdelen toe zijn aan vervanging. Dit kan op lange, maar ook op korte termijn zijn.

Maak gebruik van de expertise van deze specialist

Deze specialist uit Hellevoetsluis is een bouwkundig adviesbureau met veel ervaring op het gebied van het uitvoeren van bouwtechnische onderzoeken. Met een deskundige bouwtechnisch onderzoek is het voor uzelf een stuk eenvoudiger om in te schatten of de vraagprijs van de woning of het appartement goed is. Zo kan het voorkomen dat er veel problemen uit het onderzoek naar voren komen, waardoor blijkt dat de vraagprijs niet reëel is en de vraagprijs naar beneden moet. Dankzij een bouwtechnische keuring van deze specialist nabij Rotterdam heeft u een goed overzicht van de staat van het pand waarmee u kunt onderhandelen over de vraagprijs.